05 / 05 / 2024

Lavender indirim fırsatı

Lavender indirim fırsatı

Lavender Evleri İstanbul'un gözde semtlerinden olan Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Sancaktepe Lavender Evleri'nde konut alacaklara yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.

Sur Yapı Lavender'de yüzde 15 indirim fırsatı! 

Sur Yapı Lavender alıcılarına yüzde 15 indirim fırsatı sunuyor. Sancaktepe'de yükselen projede 180 ay 0.69 vade imkanı mevcut. 

Lavender Sur Yapı fiyat listesi 2017!

İstanbul Anadolu yakasında Sancaktepe'de konumlandırılan Lavender Sur Yapı projesinde peşinde yüzde 10 indirim sağlanıyor. İşte Lavender Sur Yapı fiyat listesi 2017...

Lavender Sancaktepe Evleri indirim fırsatı!

2018 Kasım ayında teslim edilmesi öngörülen Sancaktepe Lavender Evleri'nde kampanya başlatıldı. Lavender Sancaktepe Evleri indirim fırsatı haberimizde yer alıyor..

Sancaktepe Lavender Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

Lavender Evleri İstanbul'un gözde semtlerinden olan Sancaktepe'de hayata geçiriliyor. Sancaktepe Lavender Evleri'nde konut alacaklara yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor.

Lavender Sancaktepe'de 60 ay vade farksız ödeme fırsatı!

Sur Yapı Lavender'de yer alan konut seçenekleri 1+1, 2+1, 3+1 olarak tasarlandı. Sunulan kampanya kapsamında proje için 10 + yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor.

Sur Yapı Lavender Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!

İstanbul Sancaktepe'de Sur Yapı güvencesiyle hayata geçirilen Lavender Evleri Kasım 2018'de teslim ediliyor. Proje lansmana özel yüzde 20 indirim imkanı sunuyor.

Sur Yapı Lavender Sancaktepe'de yüzde 20 indirim fırsatı!

Lavender Sancaktepe Sur Yapı imzası ile İstanbul Anadolu Yakasında yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 10 + yüzde 10 indirim ile konutlar satılmaya başlandı.

Lavender Sancaktepe'de lansmana özel indirim!

Sur Yapı imzası taşıyan Lavender, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Lansmana özel yüzde 10+10 indirim sunulan projede 535 konut bulunuyor.

Sur Yapı'dan Lavender Sancaktepe lansmanına özel indirim!

Sur Yapı'nın Anadolu Yakası'nın en çok pirim yapan bölgesi Sancaktepe'de yeni projesi Lavender'in lansmanı yapıldı. Projenin lansmanına özel yüzde 20 indirim ile konutlar satılmaya başladı.

Sur Yapı Adapark'ta yüzde 12 indirim! 9 bin 150 TL peşinatla!

Konut teslimlerinin 2012 yılının Aralık ayında gerçekleştirilmesi planlanan AdaPark 'ta yüzde 5 peşinatla, vade farksız yüzde 10 'luk ara ödeme ve peşin veya banka kredili ödemelerde yüzde 12 'lik indirim kampanyası hala devam ediyor …

TOKİ'de borçlarını hemen kapatana yüzde 20 indirim kampanyası!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), borcunu ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri sahipleri için "2011 Bahar Kampanyası" başlattı. Borcunu hemen ödeyenlere yüzde 20, 3 taksitte ödeyenlere yüzde 17 indirim yapılacak

Dedeman Otelleri, 45. yılında yüzde 45 indirim uygulayacak!

Bugünden itibaren başlayacak ve 15 Mayıs tarihine kadar gerçekleştirilecek rezervasyonlarda geçerli olacak kampanyada en iyi oda fiyatı üzerinden yüzde 45 indirim uygulanacak

Ada Park'ta 10 bin 550 TL peşinatla 2+1! Yüzde 12 indirim!

Ada Park'ta konut sahibi olmak isteyenler peşin ödeme veya banka kredisi ile ödeme yapsada konut bedelini üzerinden yüzde 12 'lik bir indirim uygulanıyor. Peşinat miktarı için yüzde 5 'lik bir kısım ödeniyor. Kalan miktar için kredi kullanılabiliyor...

Lavender indirim fırsatı Haberi

Lavender indirim fırsatı

Lavender Anadolu ve Avrupa yakaları arasında olan Sancaktepe'de Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Lavender'de daire fiyatları 342 bin TL'den başlıyor.



Sancaktepe Lavender Evleri 43 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. Projede 535 adet daire, 59 adet ticari birim bulunuyor.



Lavender Sancaktepe'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.  Projede dairelerin alanları 57 ile 226 metrekare arasında yer alıyor.



Sancaktepe Lavender Evleri'nde yüzde 20 indirim fırsatı!



Sancaktepe Lavender kampanyasında proje için yüzde 10 + yüzde 10 indirim ve 60 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Projede dairelerin 2018 Kasım ayında teslim edilmesi öngörülüyor.




Yüzde 20 indirim fırsatı sunulan Lavender'de açık havuz, kapalı havuz ve sosyal tesisler mevcut. Proje 3. Boğaz Köprüsü bağlantı yolları ile Üsküdar-Çekmeköy metro hattı Sancaktepe’nin...