05 / 05 / 2024

LaVie İstanbul fiyatları

LaVie İstanbul fiyatları

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükseliyor. LaVie İstanbul ödeme planına göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

LaVie İstanbul fiyat listesi!

LaVie İstanbul fiyat listesi daire seçeneklerine göre değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen proje ANF Proje Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor.

Küçükçekmece LaVie İstanbul’da teslimler başlıyor!

Küçükçekmece’de hayata geçirilen ‘LaVie İstanbul’da teslimler başladı. Yeni yıla butik konseptiyle komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen ‘La Vie İstanbul’dan daire sahibi olarak girmek isteyenler için fiyatlar ise 225 bin TL’den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları!

Konut, ofis, dükkanlardan oluşan Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyatları 837 bin 800 TL'den başlayarak değişiyor. Proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor.

Büyükyalı İstanbul fiyatları!

“Deniz semti" sloganıyla basına tanıtılan Büyükyalı İstanbul Evleri 1.500 adet daireden meydana geliyor. İşte Büyükyalı İstanbul fiyatları...

Gül Proje Vira İstanbul fiyatlar!

Gül Proje Vira İstanbul fiyatları 250 bin TL'den başlayarak değişiyor. Vira İstanbul Evleri projesinde teslimler Ağustos 2018 yılında yapılıyor...

Sefaköy Nivo İstanbul fiyatları!

Sefaköy Nivo İstanbul fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. Nivo İstanbul Evleri'nde daire teslimleri 2018 yılı sonunda yapılıyor...

Esenyurt Onur Park Life İstanbul fiyatları!

Esenyurt Onur Park Life İstanbul fiyatları 2+1'lerde 518 bin liradan başlıyor. Onur Park Life İstanbul projesinde birinci etap Haziran 2018 yılında tamamlanıyor...

Beykent Focus İstanbul fiyatları!

Beykent Focus İstanbul fiyatları 250 bin liradan başlıyor. AKS Grup imzasını taşıyan Focus İstanbul projesinde 272 daire ve 10 dükkan yer alıyor...

LaVie İstanbul'da yılın son kampanyası! Son gün 10 Ocak!

‘LaVie İstanbul’ yılın son kampanyasında 0.9 faiz oranı ile ev sahibi olma fırsatı sunuyor. LaVie İstanbul’dan 10 Ocak Pazar gününe kadar ev alanlar, hem daha sonraki fiyat artışından etkilenmeyecek hem de tapusunu hemen alabilecek.

Cuento İstanbul fiyatlar!

Cuento İstanbul fiyatlar 400 bin TL'den başlıyor. YDK Yapı tarafından inşa edilen projede açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor.

Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar!

Konum bilgisine göre Adalet Sarayı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 120 aya kadar taksit sağlanıyor. Sur Yapı Axis İstanbul fiyatlar 948 bin 300 TL'den başlıyor.

LaVie İstanbul Küçükçekmece ödemeleri!

Daire alanlarının 48 metrekareden başlangıç gösterdiği LaVie İstanbul projesi İstanbul Küçükçekmece 'de inşa ediliyor. LaVie İstanbul Küçükçekmece ödemeleri kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

LaVie İstanbul ödeme planı!

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükseliyor. LaVie İstanbul ödeme planına göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

LaVie İstanbul satılık daire!

ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen proje 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden oluşuyor. LaVie İstanbul satılık daire ödemeleri 120 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

LaVie İstanbul fiyatları Haberi

LaVie İstanbul fiyatları

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  


Sosyal donatı alanları arasında projede sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi imkanlar yer alıyor.


İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede konut büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseliyor. Proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor.


LaVie İstanbul ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinat ödeniyor ve 120 ay taksitlendirme sağlanıyor. Projede daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörüldüğü proje 7 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje toplam 109 tane daire...