03 / 05 / 2024

LaVie İstanbul ödemeleri

LaVie İstanbul ödemeleri

Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükseliyor. LaVie İstanbul ödeme planına göre 120 aya varan vade sağlanıyor.

LaVie İstanbul satılık daire!

ANF Proje Ortaklığı imzası ile yükselen proje 109 tane daire ve 5 tane ticari birimden oluşuyor. LaVie İstanbul satılık daire ödemeleri 120 aya varan taksitlendirme sağlanıyor.

Pendik Lens İstanbul ödemeleri!

Pendik Lens İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik'te inşa edilen proje Lens Yapı imzasını taşıyor. 

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri!

Güneşli Motto İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Düşük faiz fırsatı ile ödemelerin yapıldığı projede home ofislere 55 bin TL peşinatla sahip olunuyor. 

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri!

Beylikdüzü Ödül İstanbul ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 1+1 ile 3+1 arasında daire tiplerine yer verilen proje İstanbul Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 

Kordon İstanbul ödemeleri 2018!

Kordon İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı yeni etapta 1+0'dan 3+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018!

Piyalepaşa İstanbul ödemeleri 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 760 konut,190 rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

DAP Validebağ Konakları ödemeleri!

İstanbul Altunizade-Koşuyolu bölgesinde konumlandırılan Validebağ Konakları 368 daire ve ticari ünitelerden meydana geliyor. İşte DAP Validebağ Konakları ödemeleri...

Dap Yapı İstmarina Evleri ödemeleri!

İstanbul'un Anadolu yakasında Kartal sahilinde yükselen Dap Yapı İstmarina projesinde 1.423 daire ve 100 ticari birim bulunuyor.İşte Dap Yapı İstmarina Evleri ödemeleri..

DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017!

İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe ilçesine bağlı Dragos bölgesinde yer alan DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule projesinde daire fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. İşte DAP Yapı Maltepe Dragos Adam Kule ödemeleri 2017...

Kağıthane Mod İstanbul ödemeleri!

Mod İstanbul projesinde daire fiyatları 470 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Kağıthane Mod İstanbul ödemeleri nasıl yapılıyor?

Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beylikdüzü Alya Penta projesi 100 konut ve 8 dükkan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri...

LaVie İstanbul ödeme koşulları!

LaVie İstanbul projesi 7 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. LaVie İstanbul ödeme koşulları haberimizde yer alıyor.

LaVie İstanbul Küçükçekmece güncel fiyat!

Kendi kendine yetebilen butik bir aile projesi olan ‘LaVie İstanbul’da yüzde 20 peşinatla banka kredisi kullanılarak düşük taksit imkanlarıyla da ev sahibi olunabiliyor...

Küçükçekmece LaVie İstanbul’da teslimler başlıyor!

Küçükçekmece’de hayata geçirilen ‘LaVie İstanbul’da teslimler başladı. Yeni yıla butik konseptiyle komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefleyen ‘La Vie İstanbul’dan daire sahibi olarak girmek isteyenler için fiyatlar ise 225 bin TL’den başlıyor.

LaVie İstanbul ödemeleri Haberi

LaVie İstanbul ödemeleri

Konum bilgisine göre Atatürk Havalimanı’na 5 dakika uzaklıkta yer alan projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.  


Sosyal donatı alanları arasında projede sauna, yürüyüş parkuru, açık-kapalı havuz, fitness, çocuk oyun parkı ve çok amaçlı toplantı salonu, basketbol-voleybol sahası gibi imkanlar yer alıyor.


İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede konut büyüklükleri 48 metrekareden başlayıp 120 metrekareye kadar yükseliyor. Proje ANF Proje Ortaklığı imzası ile inşa ediliyor.


LaVie İstanbul ödeme planı kapsamında 5 bin TL peşinat ödeniyor ve 120 ay taksitlendirme sağlanıyor. Projede daire fiyatları 217 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılı Aralık ayında gerçekleşmesi öngörüldüğü proje 7 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje toplam 109 tane daire...