04 / 05 / 2024

Layan Grup Emlak iletişim

Layan Grup Emlak iletişim

Layan Grup Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amjad Hamouda tarafından kuruldu. 

Milli Emlak'tan Mayıs fırsatı! Ankara ve iki ilde daha 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde yer alan arazileri 20 bin TL'den başlayan fiyatlarlar satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son dakika fırsatı! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arazileri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan iki şehirde 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Isparta ve Sinop'ta yer alan iki adet araziyi 19 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 25 Nisan ve 26 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan iki şehirde KDV'den muaf arazi fırsatı! 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Sivas ve Ankara'da yer alan iki adet araziyi 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 29 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. KDV'den muaf araziler Sivas, Edirne ve Bayburt'ta yer alıyor. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Nisan 2024 ihaleleri...

Milli Emlak'tan 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi fırsatı! Bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 4 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Satış ihaleleri Nisan ay içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! 3 ilde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 yeni fırsat daha! 2 şehirde 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir İnönü, Eskişehir Odunpazarı ve Kilis Merkez'de yer alan 3 adet araziyi 8 bin TL'den başlayan bedellerle kiraya verecek. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan Nisan 2024 fırsatı! 11 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Nisan 2024 ihaleleri kapsamında 2 şehirde 11 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa satacak. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan o Nisan 2024 ihale ilanları...

MiaPort Concept Arnavutköy projesinde sıfır faiz, hemen teslim ve hemen tapu fırsatı!

Çağlayan Grup tarafından İstanbul Arnavutköy'de  hayata geçirilen MiaPort Concept'te sıfır faiz, hemen teslim hemen tapu fırsatı devam ediyor.

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysn Grup Gayrimenkul İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Taşdemir tarafından kuruldu.

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgür Grup Emlak Gıda Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özgür tarafından kuruldu.

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Layan Grup Emlak iletişim Haberi

Layan Grup Emlak iletişim

Layan Grup Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Amjad Hamouda tarafından kuruldu. 

Layan Grup Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a)Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak,kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek.Kamu , özel kurumlara ihaleye girmek,yabancılara mülkiyet edinmede aracılık etmek islemleritakip etmek .ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Layan Grup Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Akşemsettin Mah.Akdeniz Cad. Işıktepe Apt.No.30/3 Fatih