02 / 05 / 2024

lazzoni irtibat

lazzoni irtibat

Lazzoni Joyce Elizabeth ürünlerini tanıttı. Nostaljik ve romantik çizgileriyle Lazzoni Mobilya’nın zarif çizgisi olmayı başaran dünyaca ünlü tasarımcı Joyce Elizabeth’in ortaya çıkardığı yeni stil yatak odaları, ilgi çekiyor...

Lazzoni çalışanların performansını artırıyor!

Duygusal markalandırma yolunda çalışmalar yapan Lazzoni Mobilya, dünya genelindeki tüm mağazalarında kullandığı özgün kokusu ile müşterilerin mutluluğunu, çalışanların performansını artırıyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler irtibat çadırı kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ ve İzmit Belediyesi işbirliğiyle, Arızlı Akpınar’da temeli atılan afet odaklı, doğa dostu ve yenilikçi KİPTAŞ İzmit Çınar Evler projesi konutlarına başvuru yapmak isteyenler için, İzmit Belediyesi Belsa Hizmet Binası B blok kuzey tarafına irtibat çadırı

Türk Eximbank, İskenderun'da irtibat bürosu açtı!

2019 hedefi 8 yeni şube açma olan Türk Eximbank, 16. irtibat bürosunu İskenderun'da açtığını açıkladı.

MÜSİAD 100 ülkede irtibat ofisi açacak!

Yurt dışı ağını genişletmeyi hedefleyen MÜSİAD, Kuveyt temsilciliği ile yurt dışında 78 ülkede 208 irtibat noktasına ulaştı.

Mahall Bomonti'den ev alana Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki!

Mahall Bomonti projesinden ev alanlara Lazzoni'den 10 Bin TL hediye çeki veriliyor.  İzmir'de hayata geçirilen projede 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari ünite bulunuyor. 

Bayburt’ta TOKİ irtibat bürosu hizmete açıldı!

Kentsel Dönüşüm kapsamında Gençosman Mahallesi’nde bölgedeki halkı bilgilendirmek amacı ile TOKİ irtibat bürosu hizmete başladı.

Lazzoni Mobilya’dan evinize Lena ve Gola büyüsü!

Eğer ''Oturma odam herkesinkinden farklı olmalı'' diyenlerdenseniz size hitap eden sıra dışı tasarımlara imza Lazzoni Mobilya’nın kişiye özel tasarladığı Lena ve Gola tam size göre!

Lazzoni ikinci otelini Anadolu Yakası'nda yapacak!

Mobilyacı Lazzoni girdiği otelcilik alanında yatırımlarına yenilerine ekliyor. Lazzoni ikinci otelini Anadolu Yakası'nda yapacak..

Lazzoni ABD'deki mağaza sayısını 10’a çıkaracak!

Türk mobilya markası Lazzoni yatırımda Amerika kıtasına yöneliyor. 2009’da ABD pazarına giren firma, Amerika'daki mağaza sayısını 10’a çıkaracak.

Lazzoni Miami’de mağaza açacak!

Lazzoni, Amerika pazarına yöneldi. Firma, Miami’de mağaza açıp, Güney Amerika’ya geçecek. Lazzoni ABD’nin kurucusu Efe Kababulut, hedefleri anlattı.

Lazzoni Chester ile evlerinize zarif bir dokunuş!

Lazzoni, Chester’ı yeniden yorumlayarak modernize ediyor. Chester koltuklar zariflik ve şıklığı bir arada sunuyor.

Lazzoni Hotel New York'ta otel açmayı planlıyor!

Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar, dünyaya açılma fikri ile ilgili 'Bizim içimizde New York'ta daha çok butik otel tarzında bir otel açma arzusu var.' dedi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm irtibat ofisi açıldı!

Üsküdar’da Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı. Ak Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, "Kentsel dönüşüm projeleri her şeyden önce insanımızın canını kurtarma projeleridir. " dedi.

Yeşil mimarinin devleri İstanbul'a geliyor!

Yeşil mimarinin devleri Dünya Çevre Günü'nde İstanbul'a geliyor. " Yeşil binalar ve ötesi konferansı " 5 Haziran 2015 tarihinde Lazzoni Hotel'de gerçekleştirilecek.

lazzoni irtibat Haberi

lazzoni irtibat

Lazzoni Mobilya, Türk mobilyasını, küresel bakışla bütünleştirerek, alanında dünya pazarının önemli aktörlerinden biri olmayı başarıyor.  Özellikle büyükşehirlerde yaşayanların ihtiyaçlarına odaklanan Lazzoni, yatak odalarında da  ABD’nin genç ve başarılı tasarımcısı Joyce Elizabeth ile klasik ve modern tarzı, ince bir çizgi ile birleştirdi.


Firmanın dördüncü kuşak temsilcisi Efe Kababulut, koleksiyonda keskin çizgilerden kaçınılmasının yanı sıra renklerin dilinin de sonuna kadar kullanılmasının dikkat çekici olduğunu söyledi.


Joyce Elizabeth koleksiyonu yatak odalarının kısa sürede yurt içi ve dışında büyük beğeni topladığını ifade eden Efe Kababulut, renklerle birlikte yatak odalarında sade bir şıklığı, aynı zamanda ferahlığı yaşatmayı hedeflediklerini kaydetti. Kababulut, şunları söyledi:


“Joyce Elizabeth ile güzel bir uyum yakaladık. Birbiri ile örtüşmeyen stilleri bir araya getirerek yeni bir stil yarattı. Onun ince çizgileriyle birlikte Lazzoni, zarafetin doruk...