18 / 05 / 2024

Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel

Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel

Kemer İcra Dairesi; Göynük Mahallesi'nde yer alan Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel'i 120 milyon 260 bin 650 TL'den satışa çıkarıyor. 580 odalı otelin ihalesi; 18 Aralık'ta...

New York borsası bugünü de düşüşle kapattı!

New York borsası, hâlâ süren resesyon telaşı yüzünden bugünü de sert bir düşüşle sonlandırdı.

TOKİ Ardahan Göle’de! Ucuz konut fırsatı sizi bekliyor

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin ayrıntıları tüm Türkiye tarafından merak edilmekte. TOKİ Ardahan Göle ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Ardahan Göle Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Merkez Bankası resmen duyurdu! İmzalar değiştirilip tedavüle sokuldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sadece imzaları değiştirilmiş olan E9 Emisyon Grubu VI. tertip 10 TL banknotları tedavüle çıkardı.

Kripto para platformları nasıl işliyor? Bitcoin'le neler değişti?

Bitexen CEO'su Yahya Tuğyan Erdem, kriptolardaki merkezi platformlarının geçmişten günümüze gelişimini anlattı ve Bitcoin'in nasıl etkilediğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erdem, Para Dergisi için kaleme aldığı yazıda kripto paralardaki merkezi platformları anlattı. 

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Le Chic Tarabya'daki 60 meskenin değeri ne kadar? 

Le Chic Tarabya'daki 60 meskene ait değerleme raporu yayınlandı. İşte Le Chic Tarabya'daki 60 meskenin değeri...

Deniz GYO Le Chic Tarabya projesi değerleme raporu!

Deniz GYO'nun Le Chic Tarabya projesine ilişkin Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan değerleme raporu yayınlandı. 

Berat Albayrak: Bu tarihi bir dönüm noktası!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, büyüme için en önemli göstergelerden olan PMI Endeksi'ndeki yükselişle ilgili değerlendirmede bulundu.

Le Chic Bodrum Harmoni 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Le Chic Bodrum Harmoni ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Le Chic Tarabya 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Tarabya Mahallesi, 440 ada, 82-89-90 no.lu parsellerde yer alan Le Chic Tarabya'nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Emlak sektörü canlanacak!

MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, konut kredilerinde yaşanan düşüşle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaan, ''Konut kredilerine rekor düzeyde başvurunun gelmesi, emlak sektöründe canlanma olacağını göstermektedir'' diye konuştu. 

İnşaat sektör endeksi yılı yükselişle tamamladı!

Holding ve yatırım, inşaat ve taş toprak gibi endekslerin de bulunduğu 18 sektör endeksi yılı yükselişle tamamlarken, ulaştırma, gıda-içecek, iletişim ve ticaret olmak üzere 4 sektör endeksi ise düşüş kaydetti.

Zerrin Özgüle İnşaat 60 yaş üstü için özel proje yapacak!

Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor.

Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel Haberi

Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel

Kemer İcra Dairesi; Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi'nde yer alan Le Chateau De Prestige Resort Spa Thalasso Delux Hotel'i satışa çıkarıyor. Söz konusu otelin çevresinde Kilikya Palace Otel, Queen Elizabeth Otel, Magic Life Kemer İmperial Otel gibi 5 yıldızlı oteller ve tatil köyleri bulunuyor. 


Toplam bedeli 120 milyon 260 bin 650 TL olan otelin ihalesi 18 Aralık 2014 günü 15:00- 15:10 arasında Belediye Düğün Salonu'nda açık artırma suretiyle yapılacak.


İhale ilanı:


GM.SATIŞ 

10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 2008/2628E


T.C. KEMER İCRA DAİRESİ


2008/991 TLMT.


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


TAPU KAYDI: Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Man. 217 Ada, 4 Parselde kayıtlı, 54.293,00 m2 yüzölçümlü, tam hisseli Üç Katlı Betonarme Otel ve Arsası niteliğinde taşınmazdır.


İMAR DURUMU: Göynük...