06 / 05 / 2024

Merkez Bankası resmen duyurdu! İmzalar değiştirilip tedavüle sokuldu

Merkez Bankası resmen duyurdu! İmzalar değiştirilip tedavüle sokuldu

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sadece imzaları değiştirilmiş olan E9 Emisyon Grubu VI. tertip 10 TL banknotları tedavüle çıkardı.



 Merkez Bankası'nın tedavüle soktuğu yeni 10 liralık banknotlarda, Merkez Bankası Başkanı Prof. Dr. Şahap Kavcıoğlu ile birlikte, eski Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Dr. Emrah Şener’in yerine yeni Başkan Yardımcısı Mustafa Duman’ın imzası yer aldı.

TCMB'nin E9 Emisyon Grubu VI. tertip 10 TL banknotları tedavüle verme kararına ilişkin duyurusu bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Buna göre; 1211 sayılı Kanun’un Bankaya verdiği yetkiye dayanarak, E9 Emisyon Grubu VI. tertip 10 TL banknotlar bugünden itibaren tedavüle verildi.

Merkez Bankası resmen duyurdu! İmzalar değiştirilip tedavüle sokuldu


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön