19 / 05 / 2024

LeasePlan türkiye ofisleri

LeasePlan türkiye ofisleri

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede rekor bir rakama ulaşarak 1.5 milyon adetlik araç filosunu yöneten LeasePlan, büyüyen potansiyeli ile Türkiye'de İzmir'i ikinci üs olarak seçti.

RE/MAX Türkiye'nin en başarılı ofisleri ve çalışanları ödüllendirildi!

RE/MAX Türkiye, başarılı gayrimenkul danışmanlarını ve broker’larını ödüllendirmek için ödül gecesi düzenledi. Gecede, birçok farklı kategoride en başarılı ofislere ve çalışanlara ödül verildi.

Yabancıların Türkiye’den ev alması kolaylaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından başlatılacak çalışma kapsamında yabancıların ve yurtdışında yaşayan Türklerin, Türkiye’den mülk edinmesini kolaylaştırılacak. Bu kapsamda, yurtdışı tanıtım ve satış ofisleri kurulacak.

Emlak İstasyonu Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşuyor!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

LeasePlan Türkiye'deki 2. şubesini İzmir'de açtı!

Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede rekor bir rakama ulaşarak 1.5 milyon adetlik araç filosunu yöneten LeasePlan, büyüyen potansiyeli ile Türkiye'de İzmir'i ikinci üs olarak seçti.

Emlak İstasyonu, Türkiye genelinde franchise ofislerle buluşacak!

Türkiye genelinde yeni franchise ofisleri ile buluşacak olan Emlak İstasyonu, bu süreçte marka değerini arttıracak projeler de yürütecek.

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Realty World Türkiye Kupası Ödül Töreni gerçekleşti!

Gayrimenkul sektörünün prestijli markası Realty World Türkiye’nin 2014 yılında başarı gösteren emlak ofisleri ve danışmanlarını ödüllendirdiği geleneksel Türkiye Kupası Ödül Töreni, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirildi.

Deerns’in Türkiye ofisi açıldı!

Hollanda, Belçika, Brezilya, Fransa, Almanya, İtalya, Rusya, İspanya, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere ve de Amerika’da ofisleri bulunan DEERNS, küresel büyüme stratejisi doğrultusunda Türkiye ofisini açtı.

Ay Yapı Türkiye satış danışmanı arıyor!

Konut sektörünün önde gelen firmalarına profesyonel satış ofisleri bünyesinde hizmet veren Ay Yapı Türkiye, kurumsal, ilkeli bir çalışma ortamında, satış danışmanı olarak görev yapacak çalışma arkadaşları arıyor...

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi!

ERA Türkiye, Bursalılara Amiral ile merhaba dedi. Gayrimenkul danışmanlığı sektöründe yüksek eğitim standardı ve farklı bakış açısıyla yeni bir soluk getiren ERA Türkiye, yeni ofisleri ile büyümeye devam ediyor.

Hilti Türkiye sıra dışı yeni ofisine taşındı!

KABA inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan Hilti Türkiye, yeni taşındığı açık ofisinin konseptiyle tüm dünyadaki Hilti ofisleri arasında bir ilke imza attı...

Hilti Türkiye yeni nesil ofisine taşındı!

Hilti Türkiye, yeni taşındığı açık ofisinin konseptiyle tüm dünyadaki Hilti ofisleri arasında bir ilke imza attı. Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri seçilen Hilti Türkiye, dinamik, şeffaf ve inovatif yeni nesil ofisine taşındı.

Abdulhakim Coşkun: Teknoloji Transfer Ofisleri Türkiye'nin çehresini değiştirecek!

Erciyes Teknopark A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Coşkun, Teknoloji Transfer Ofisleri'nin Türkiye'nin çehresini değiştireceğini, yaptığı çalışmalarla ülkeyi dışa bağımlılıktan kurtarmayı hedeflediğini söyledi...

LeasePlan türkiye ofisleri Haberi

LeasePlan türkiye ofisleri

Otomotivde İstanbul’dan sonraki en hareketli pazar olan İzmir ve çevresinde büyük bir potansiyel olduğunu vurgulayan LeasePlan Türkiye Genel Müdürü Türkay Oktay, “İzmir ve çevresindeki kentlerin başta KOBİ’ler olmak üzere büyük bir potansiyeli var. Verimli iş süreçleri için çözüm arayan şirketlerin talepleri doğrultusunda İstanbul’dan sonra ikinci operasyon merkezimizi İzmir’de açtık. İzmir ve çevre illerin araç filosu ve LeasePlan uzmanlığıyla filo yönetim hizmeti konusundaki beklentilerine daha hızlı yanıt verecek olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.


Dünyanın en büyük filo kiralama şirketi olarak beş kıtada ve 32 ülkede rekor bir rakama ulaşarak 1.5 milyon adetlik araç filosunu yöneten LeasePlan, İstanbul’dan sonra ikinci ofisini İzmir’de açtı. İzmir ve çevre illerde filo kiralama ve filo yönetimi hizmetleri alanında büyük bir potansiyel olduğuna dikkat çeken LeasePlan Türkiye Genel...