03 / 05 / 2024

Hilti Türkiye sıra dışı yeni ofisine taşındı!

Hilti Türkiye sıra dışı yeni ofisine taşındı!

KABA inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan Hilti Türkiye, yeni taşındığı açık ofisinin konseptiyle tüm dünyadaki Hilti ofisleri arasında bir ilke imza attı...



KABA inşaat, ince işler, mekanik, elektrik, enerji ve endüstri sektöründe çalışan profesyonellere yönelik ürün ve hizmetler sunan Hilti Türkiye, yeni taşındığı açık ofisinin konseptiyle tüm dünyadaki Hilti ofisleri arasında bir ilke imza attı. "Great Place to Work Turkey" (Türkiye'nin En İyi İşverenleri) değerlendirmesinde 50-500 arası çalışanı olan şirketler kategorisinde bu yıl 9. sırada, 201.3 yılında da 12. sırada yer alan Ililti Türkiye, İstanbul Ataşehir'deki sıra dışı ve modem tarzıyla dikkat çeken yeni ofisiyle çalışanlarına verdiği değeri bir kez daha göstemıiş oldu. 

"Kimse bir şeye sahip değil, herkes her şeye sahip" ana fikri ile dizayn edilen Ililti Türkiye'nin yeni ofisinde, çalışanların dinlenmeleri, eğlenmeleri ve sosyalleşmelerine olanak sağlayan geniş bir mutfak, oyun alanı, rekreasyon alanı ve siesta odası bulunuyor. 



Ortadoğu 


Geri Dön