29 / 04 / 2024

Yemenoğlu Yapı yeni ofisine taşındı!

Yemenoğlu Yapı yeni ofisine taşındı!

Yozgat’ta konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Yemenoğlu Yapı yeni ofisine taşındı. Modern mimarisi ve teknolojik donanımıyla öne çıkan Yemenoğlu Yapı ofisi, firma bünyesinde bulunan mimari ekip tarafından dizayn edildi...




Yozgat’ta konut sektöründe ilklerin ve yeniliklerin öncüsü Yemenoğlu Yapı yeni ofisine taşındı. Modern mimarisi ve teknolojik donanımıyla öne çıkan Yemenoğlu Yapı ofisi, firma bünyesinde bulunan mimari ekip tarafından dizayn edildi.


Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kıymazaslan, Yozgat’ın konut markası haline geldiklerini belirterek, yeni ofislerinin de bu vizyonu yansıtması gerektiğine inandıklarını söyledi.


Yeni lokasyonlarıyla verimliliğin daha da artacağına inanan Kıymazaslan konuyla ilgili olarak “İlk temele ilk kazmayı vurduğumuz günden bugüne, pek çok başarılı inşaat projesini gururla gerçekleştirdik. Şirketimizin temelleri 2001 yılında Yemenoğlu Taşeron Yapı’nın kuruluşu ile atıldı. 2008 yılında kurumsallaşan firmamız kurulduğu günden bu yana ortaya koyduğu istikrarlı performansıyla sürdürülebilir bir büyüme örneği sergiledi ve Yozgat’ın güçlü ve saygın şirketleri arasındaki yerini aldı. Yozgat’a kimlik katan yaşam alanları kazandırmak yönündeki misyonumuzu sürdürürken, yeni adresimizde gücümüze güç katarak yolumuza devam ediyoruz. Yemenoğlu Yapı hemşerilerinden aldığı güç ile yeni projeler üretmeye ve yeni başarı hikayeleri yazmaya devam edecektir.” dedi.


YEMENOĞLU YAPI HAKKINDA

Yozgat inşaat sektörünün deneyimli, dinamik ve yenilikçi kuruluşlarından biri olan Yemenoğlu Yapı, 2008 yılından beri pek çok konut projesine imza atarak yüzlerce aileyi daire sahibi yapmış, ayrıca çeşitli eğitim kurumları ve ticaret merkezleri inşa etmiştir.


Adres: İş Bankası İş Merkezi 6. Kat – P.K: 66100 Merkez, Yozgat


Telefon: +90 (354) 212 86 33 - Fax: +90 (354) 212 92 08

Web Adresi: http://www.yemenoglu.com.tr 


Geri Dön