29 / 04 / 2024

Hilti Türkiye Fuarı 16 Mayıs'ta düzenlenecek!

Hilti Türkiye Fuarı 16 Mayıs'ta düzenlenecek!

Hilti Türkiye, bu yıl yeni ürünlerini ve fırsatlarını müşterilerine anlatmak için Hilti Fuarı organize ediyor. Fuar‘da, Hilti Türkiye müşterileri tüm ürün grupları hakkında detaylı bilgi alma ve ürünleri uygulamalı olarak deneme fırsatına sahip olacaklar.



 Kentsel dönüşümden konut ve AVM’lere, tünel ve tüp geçitlerden enerji projelerine kadar pek çok projede, mühendislik hizmetleri ve ürünleri kullanılan global inşaat endüstrisinin inovatif jenerik markası Hilti, bir ilke daha imza atarak Türkiye’de kendi fuarını düzenleyecek. Hilti Türkiye Fuarı, 16 Mayıs Cumartesi Günü Crowne Plaza’da tam gün olarak gerçekleşecek.


Hilti’nin 2015 yılında Türkiye pazarına sunduğu yeni ürünlerinin lansmanını yapacağı ve diğer ürünlerini sergileyeceği Hilti Fuarı’nda; müşteriler, satış ekiplerinden tüm ürün grupları hakkında detaylı bilgi alma ve ürünleri uygulamalı olarak deneme fırsatına sahip olacak.


Fuara özel indirim ve fırsatlar


Müşterilerinin güçlü çözüm ortağı olarak işlerine güç, kalite, verimlilik ve ekonomi katmak için yeni ürün ve hizmetler geliştiren Hilti, fuara özel indirim ve fırsatların yanı sıra farklı deneyim ve sürprizleri ile de dikkat çekecek.


2014 yılını Pasif Yangın Durdurucular, Donatı Tarama Cihazları, Elmaslı Sistemler ve Direkt Tespit Sistemlerinde pazar lideri olarak kapatan Hilti, 2015 yılında Türkiye pazarına 24 yeni ürün sunacak. Bu ürünlerden 14‘ü Hilti Fuarı’nda tanıtılacak.


Geri Dön