07 / 05 / 2024

Leblebi Sitesi Altyapı

Leblebi Sitesi Altyapı

Denizli Serinhisar Leblebi İmalatçıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, sitenin altyapı yapım işini ihaleye çıkardı. İhalde keşif bedeli, 8 milyon 565 bin 200 TL olarak belirlendi

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Hatay Ayakkabıcılar Sitesi'nde 7.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Hatay Ayakkabıcılar Kısım Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Hatay Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı yapım işini 7 milyon 800 bin TL'ye ihale ediyor.

TOKİ Sur Toptancılar Sitesi 178 dükkan ihalesi 26 Temmuz'da!

Diyarbakır İli Bağlar İlçesi Alipınar Mahallesi Sur Toptancılar Sitesi Sanayi Projesi 178 Adet Dükkan ve 1 Adet Camii-Abdasthane , 1 Adet Nizamiye Binası ve 1 Adet Su Deposu İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Temmuz 2018 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi yarın!

Aksaray Sanayi Sitesi 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Aksaray Sanayi Sitesi 1.620 dükkan ihalesi 29 Ocak'ta!

Aksaray Sanayi Sitesi 696 Adet Tip-A, 420 Adet Tip-B, 189 Adet Tip-C, 148 Adet Tip-D ve 167 Adet Tip-E olmak üzere toplam 1620 Adet Dükkan İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 29 Ocak 2018'de saat 14:30'da yapılacak.

Manisa'daki sanayi sitelerinin altyapısı MASKİ’den!

Akhisar Nuri Geyik Sanayi Sitesi’nin altyapı çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Karaosmanoğlu Sanayi Sitesi’nin de yağmur suyu hattını programa aldı.

Türkiye'de 1 trilyon dolar altyapı yatırımı yapılacak!

Türkiye Varlık Fonu, yönetiminin de belirlenmesinin ardından yerli ve yabancı yatırımcıya kendini daha iyi anlatabilmek için internet sitesi hazırladı. Sitede en çok dikkati ise kamu ve özel sektörün önümüzdeki 15 yılda altyapı yatırımlarının 1 trilyon dolara ulaşacağı belirtildi.

Adana Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekare yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan binlerce KOBİ’nin yer aldığı Mobilyacılar Sitesi'ne 274 bin metrekarelik yol kazandırdı.

Denizli Mermerciler Sanayi Sitesi’ne yeni altyapı!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Mermerciler Sanayi Sitesi Üretim ve Ticaret Alanı Geliştirme Bölgesinin içme suyu projesini geçtiğimiz gün tamamladı

Adana Nakliyeciler Sitesi asfalta kavuştu!

Hizmetlerinde dinamik, planlı, modern ve çağdaş belediyeciliğin örneklerini sunan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Hüseyin Sözlü, uzun yıllar yol ve altyapı sorunlarıyla boğuşan Adana Nakliyeciler Sitesi’nin de yol çilesine son verdi.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi'nde alt yapı yapım işi ihale edilecek!

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işi ihalesi 28 Haziran saat:10:0'da gerçekleşecek.

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi altyapı ihalesi 28 Haziran'da!

Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Rize Modern Küçük Sanayi Sitesi alanına ait altyapı inşaat yapım işini ihale edecek. 28 Haziran'da gerçekleşecek ihalede keşif bedeli 14 milyon 439 bin TL olarak belirlendi.

Korkuteli Sanayi Sitesi’nin altyapısı yenileniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Korkuteli Sanayi Sitesi’nin kanalizasyon sorununu çözüyor. ASAT ekipleri, sanayi sitesinin yıllardır dere yatağına dökülen atık sorununu yeni kanalizasyon hattı ile çözüme kavuşturacak.

Leblebi Sitesi Altyapı Haberi

Leblebi Sitesi Altyapı

Denizli-Serinhisar Leblebi İmalatçıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığı sorumluluğu altında yapılacak olan Denizli-Serinhisar Leblebi İmalatçıları Küçük Sanayi Sitesi altyapı yapım işini kapalı zarf teklif alma usulü ile ihaleye çıkardı. 


İşin keşif bedeli (2012 B.F. ile) 8 milyon 565 bin 200 TL olarak belirlendi.


İhale, 10 Temmuz 2012 Salı günü saat 10.00'da gerçekleştirilecek.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için