30 / 04 / 2024

led aydınlatma fiyatı

led aydınlatma fiyatı

Televizyon başta olmak üzere her alanda kullanılmaya başlanan LED teknolojisi ev aydınlatmasında bir yılda binlerce liralık tasarruf sağlayabiliyor. LED ampuller, günlük 10 saat kullanımla, 5 yılda sadece 65 liralık elektrik harcıyor....

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Urban Aydınlatma Tasarımı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Tezel ve Murat Oğuz ortaklığında kuruldu.

BİM'de Kiğılı mont 699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv arkası Rgb led 129 TL'ye satılacak! BİM 20 Ekim aktüel kataloğu

BİM'in 20 Ekim 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu kapsamda BİM'de kışlık mont  699 TL'ye, tatlı kasesi 99 TL'ye, Tv Arkası Rgb Led Aydınlatma 129 TL'ye satılacak.

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avera Aydınlatma Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Taş tarafından kuruldu.

BİM’de kaçırılmayacak indirimler! Nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü

BİM’in 7 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi yayımlanırken, nevresim takımı 249 TL’ye, erzak kavanozu 75 TL’ye, aydınlatma sistemi 500 TL’ye düştü. İşte BİM 7 Nisan 2023 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

A101'de Philips 4K Ultra Hd Led Smart TV satışta!  Philips 4K Ultra Hd Led Smart TV fiyat listesi 29 Ağustos 2022!

En büyük perakende devleri arasında yer alan A101, Philips 4K Ultra Hd Led Smart TV'yi satışa çıkardı. İşte Philips 4K Ultra Hd Led Smart TV fiyat listesi 29 Ağustos 2022...

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi! 300 bin TL peşinatla!

Hava Kent Tuzla Aydınlı fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Markn Aydınlatma Aksesuar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  200 bin TL sermaye bedeli ile Caner Anaç tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı fiyat!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlı fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlı fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Des Enerji Aydınlatma Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akgül tarafından kuruldu.

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi kuruldu!

Line Aydınlatma Tasarım  Limited Şirketi Şişli’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akkaya tarafından kuruldu.

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi açıldı!

Vip Elektrik Aydınlatma İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Yeşilköy Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sevcan Günaydın tarafından açıldı.

led aydınlatma fiyatı Haberi

led aydınlatma fiyatı


TEKNOLOJİNİN faydalarından aydınlatma sistemleri de yararlanıyor. Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinin de üretmeye başladığı LED ampuller, hem elektrik tüketimi hem de uzun ömürleriyle dikkat çekiyor. Her ne kadar LED ampuller geleneksel akkor ampullerden yüksek fiyat etiketine sahip olsa da LED ampulerin 5 yıllık kullanım bedeli toplamda 65 liraya denk geliyor. Bu rakam akkor ampullerde ise 400 lirayı geçiyor. 


20 TL’DEN BAŞLIYOR 


Light Emitting Diode (LED) televizyonlardan otomotiv sektörüne kadar birçok alanda kullanılıyor. Artık LED teknolojisi evlerimizin olmazsa olmazlarından biri olan ampullerde de kullanılmaya başlıyor. LED ampuller, düşük elektrik tüketimi, uzun ömür ve kullanım özellikleriyle dikkat çekiyor. Türkiye’de şu anda satışta bulunan markalar arasında Toshiba, Philips, Osram, Vestel, Hizmark, Müller ve Tek-İş gibi yerli ve yabancı üreticiler bulunuyor. Ampullerin fiyatları ise ortalama...