15 / 05 / 2024

lefkoşa da inşa edilen yeni hastane

lefkoşa da inşa edilen yeni hastane

Sağlık Bakanı Ali Pilli, Lefkoşa’da inşa edilecek yeni hastanenin temellerinin bu yıl içinde atılması sözü verdiklerini ve bu hedef için çalışmaların başladığını açıkladı...

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Bauhause’da inşaat malzemeleri ne kadar? İzocam çatı şiltesi 265 TL’den satışa sunuluyor. İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarında son durum ne? 

1992 depreminden sonra Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarının yapımı devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 15 bin 600 bina inşa edildi, birçok hasarlı bina ise güçlendirildi.

TOKİ Hatay'da inşa ettiği 7 bin 695 konutun teslimini gerçekleştirdi! 

Ülke genelinde yatay mimari anlayışı ile vatandaşlar ev sahibi yapan TOKİ, Hatay'da inşa ettiği 7 bin 842 konutun 7 bin 695'nin teslimini gerçekleştirdi. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Elazığ'da inşa edilen deprem konutları incelenecek! 

TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu üyeleri Elazığ'da inşası devam eden deprem konutlarını inceleyecek. 

Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde sona gelindi! 

Karadeniz'i  İç Anadolu'ya bağlayan en önemli güzergahlar arasında bulunan  Çorum'da inşa edilen Kırkdilim Tünelleri'nde son aşamaya gelindi. 

Azerbaycan Şuşa'da inşa edilecek okul binası için yer tespiti yapılacak! 

MHP heyeti, Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Şuşa'da inşa edilecek okul için yer tespiti yapmak üzere kente gidecek.

2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2019 yılına ilişkin "İl Bazında Gayrisafi Yurt İçi Hasıla" verilerini açıkladı. Buna göre 2019 yılında İstanbul'da inşaat sektörünün GSYH'de aldığı pay yüzde 35,6 olarak gerçekleşti. 

TİKA'nın Uganda'da inşa ettiği okul hizmete açıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığının (TİKA) Uganda'da inşa ettiği okul hizmete açıldı.

Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif!

Ukrayna Ekonomi Bakan Yardımcısı ve Ticaret Temsilcisi Taras Kaçka yaptığı açıklamada, "Türk firmaları Ukrayna'da inşaat sektöründe aktif, ayrıca kamu sağlığı ve ulaşım alanında da Türkiye'nin tecrübesiyle ilgileniyoruz." dedi.

Lefkoşa'ya ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek!

Lefkoşa'nın Rum kesimine ‘Özel İsrail Hastanesi’ inşa edilecek. Hastane kompleksi 150 milyon Euro’yu aşan bir yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açıldı!

KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi, önceki gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

lefkoşa da inşa edilen yeni hastane Haberi

lefkoşa da inşa edilen yeni hastane

Sağlık Bakanı Pilli, Lefkoşa’da yapacakları yeni hastanenin temellerinin 2020 yılı içinde atılması sözü verdiklerini dile getirerek yeni hastanenin her odada bir yatak olacak şekilde inşa edileceğini belirtti.

Milliyet'te yer alan habere göre; Sağlık Bakanı Ali Pilli, 500 yataklı yeni hastanenin BRTK binası arkasında önceden saptanmış 270 dönümlük bir araziye inşa edileceğini ve her odada bir yatak olacak şekilde yapılacağını belirtti.

Hastanenin tüm finansmanının Türkiye tarafından karşılanacağını aktaran Pilli, yap işlet devret sisteminin kullanılmayacağını; Güzelyurt Hastanesi’nin tamamlanması için atılan adımları kısa sürede açıklayacaklarını; Girne’ye yapılacak hastane hakkında da haftaya açıklama yapacağını dile getirdi.

Meclis Genel Kurulu’nda gerçekleşen güncel konuşmalar kapsamında, “sağlık, yeni hastane, tarımsal üretim ve Hal Yasası” konuları da ele alındı.

CTP Milletvekili Sıla Usar İncirli “Yeni Lefkoşa Devlet Hastanesi” konulu güncel konuşma...