01 / 08 / 2024

Legno parke onur duruer

Legno parke onur duruer

Estetik açıdan eve kalite ve zevk katan en önemli unsurlardan parkeler tasarımcıların gözdesi oldu. Legno parke de klasik, modern ve country ürün seçenekleriyle farklı beğenilere hitap ediyor.

Onur Öngün: Yazlık almak yatırım değil, lüks!

Onursal Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, en çok ‘yatırım için yazlık alınır mı?’ sorusuyla karşılaştıklarını belirterek, yazlık alımlarını sosyal bir yatırım olarak değerlendirdiklerini söyledi.

Peli Parquet yeni Vintage koleksiyonuyla parke algısını değiştirecek!

Parke sektöründe faaliyet gösteren Peli Parquet, yeni çıkardığı Vintage koleksiyonuyla, parke algısını değiştirmeyi amaçlıyor. Vintage koleksiyon 4 renkten oluşan sıra dışı desenlere sahip özel bir koleksiyon.

Onur Öngün: Yapı ruhsatını görmeden senetle ev almayın!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün "Ev sahibi olmak isteyenler konutu inşa eden firmayı iyice araştırılmalı, yapı ruhsatını görmeden senetle ev alma işine kesinlikle girmemeli" dedi.

Almanya'da laminat parke ithalatında damping uygulaması!

DÜNYANIN en büyük laminat parke üreticileri arasında sayılan Almanya’dan yapılan laminat parke ithalatında damping uygulanmasına karar verildi.

Veryeri Grup antibakteriyel parke üretiyor!

Ana iş kolu 70 yıldır zemin sistemleri olan İzmirli Veryeri Grup, yıl sonuna kadar 2 milyon metrekare antibakteriyel parke üretmeyi hedefliyor.

Onur Mimari İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Mimari İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Kerim Kavas, Onur Kavas, Önder Kavas tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 14 Mayıs'ta Bahçelievler, Kocasinan Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Kentsel dönüşüm parke, kaldırım taşı, hazır beton kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediye şirketleri İSTON ve İSTAÇ AŞ'nin yürüttükleri çalışma ile kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların molozlarından parke, kaldırım taşı, hazır beton üretiliyor.

Onur Öngün: İnşaat sektörü kazandırıyor!

Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: "Fiyatların yükselmesine rağmen konut satışlarının artması gayrimenkulün gelecekte de en güvenli liman olacağını gösteriyor" dedi..

Yıldırım'da beton parke fabrikası açıldı!

Yıldırım'ın kendi kendine yeten, kendi ihtiyacını kendi üreten bir kurum olması amacıyla hayata geçirilen Yıldırım Belediyesi Beton Parke ve Bordur Üretim Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Onur Öngün: Ankara'nın 30-40 yıllık binalardan kurtulması gerekiyor!

Onursal AŞ'nın Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün, "Ankara'nın kentsel yapı anlamında övgüyle anlatılan bir başkent olması için mimari özelliği olmayan 30-40 yıllık klasik binalardan kurtulması gerekiyor. " dedi.

Yıldırım Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi açıldı!

Yıldırım’ın kendi kendine yeten, kendi ihtiyacını kendi üreten bir kurum olması amacıyla hayata geçirilen Yıldırım Belediyesi Beton Parke ve Bordür Üretim Tesisi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Onur Öngün: Eski yapılar hızla yenilenmeli!

Onursal AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün: “Yaklaşık 500 bin kişiyi barındıran bu eski yapılar, kentsel yenileme çerçevesinde hızla yenilenmeli. Atılacak bu adım yüzbinlerce kişiye ciddi kazanç sağlayacak” dedi.

Eroğlu Onur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eroğlu Onur İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Eroğlu tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Ataşehir, Örnek Mahallesi, Ercüment Batanay Sokak'ta kuruldu.

Legno parke onur duruer Haberi

Legno parke onur duruer



Estetik açıdan eve kalite ve zevk katan en önemli unsurlardan parkeler tasarımcıların gözdesi oldu. Legno parke de klasik, modern ve country ürün seçenekleriyle farklı beğenilere hitap ediyor. Moda yaratan öncü tasarım parkelerini dekorasyon severlerle buluşturan Legno parke lamine parkede dünya öncüsü Hüni, Gazotti, Admonter, Linkoln ve İma Tarima markalarıyla, laminat parkede ise sadece Haro markasıyla çalışıyor. Legno Parke artık sadece iç mekanda değil dış cephelerde yaptığı Teak ve İroko kaplamalarıyla da dekorasyon modasının öncülerinden oldu. Legno firması sahibi Onur Duruer, kişiye özel ürün ve tasarımlarıyla sektöre katkıda bulunduklarını söyledi. Üç yüze yakın ürün çeşidinin arasından ayrıcalıklı, hiçbir yerde rastlanmayacak projelerle çalıştıklarını dile getiren Duruer, "İtalyan Gazotti, Hakwood ve Admonter lamine parke markaları doğal ahşabı daha önce hiç görülmemiş bir...