02 / 05 / 2024

Legrand Celest

Legrand Celest

Legrand, Celest anahtar priz koleksiyonunu evlerinde farklılık arayanların beğenisine sunuyor. Legrand Celest anahtar priz koleksiyonu, daire ve dikdörtgenin birleşimiyle duvarlarınızda bütünlük sağlıyor yaşam alanınızın konforunu ve güvenliğini artırıyor

İnanılmaz ama gerçek! Avrupa'nın göbeğinde 4 TL'ye ev satıyorlar!

Macaristan sınırında yer alan Hırvatistan'ın Legrand kasabasında yeni bir konut sahibi olmanın bedeli sadece 4 TL 20 kuruş. Türkiye'de 4 TL'ye ekmek almak bile mümkün değil. Peki bu konutlara sahip olmak için hangi şartlar aranıyor? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Pandemi hastanelerinin izolasyon sistemlerinde Legrand Grup imzası! 

Koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edilen pandemi hastanelerinin izolasyon sistemleri, inform Elektronik kesintisiz güç kaynakları ve ameliyathane kontrol panoları Legrand Grup imzasıyla yapıldı...

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Legrand yeniden şirket satın alacak!

Fransa merkezli Legrand Grup, 30 yıldır Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor. Legrand, Türkiye’deki fabrikalarına yaptığı 5.5 milyon euroluk yatırımını 1 ay önce tamamladı. Legrand’ın, bu yatırımdan sonra Türkiye’de yeniden şirket satın alma yoluna gitmesi bekleniyor...

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

Legrand’dan led ışıklı anahtarlı fiş!

Legrand, yaşam alanlarını inovatif ürünlerle buluşturuyor. Legrand tasarladığı Led Işıklı Anahtarlı fişiyle, kullanıcısını hem şık hem de güvenli bir ortamla buluşturuyor.

Legrand, Türkiye'deki faaliyetlerini tek çatı altında topluyor!

Legrand Grubu, Türkiye'de yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayacak. Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olacak.

Legrand Ledli gece lambası ile çocuk odaları renkleniyor!

Legrand, çocukların sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını gökkuşağına çeviriyor. Ledli gece lambası ile Legrand, çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünya sunuyor.

Legrand'dan kaçak akım koruması!

Bina elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler sunan Legrand, konutlar ve ticari uygulamalardaki modern tesisatların gereksinimlerini karşılamak üzere bazı şalt ürünlerini Türkiye’ deki Legrand Gebze fabrikasında üretiyor.

Legrand'dan Celest antimikrobiyal serisi!

Legrand, kendi dezenfeksiyonunu sağlayarak, mikropların çoğalıp yayılmasını engelleyen, Sistem Armada, Plexo IP55 ve Celest antimikrobiyel serileri ile ticari ve topluma açık alanlar için yüksek hijyen sunuyor.

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu'nu tanıttı!

Legrand ve Bticino otel çözümleri misafirlerin konforunu arttırırken, otel işletmesini ve yönetimini kolaylaştıran en iyi çözümleri sunuyor. Entegre bir sistem olan Otel Odası Otomasyonu ile her şey tek bir merkezden yönetilebiliyor.

Legrand Salbei ürünleriyle puan kazandırıyor!

Bina elektrik ve dijital altyapı ürünleri ve sistemleri konusunda dünya lideri Legrand, 18 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında tüm Salbei ürünleri ile legrandyaninizda.com.tr’ de “3 Kat Artı Puan” kazandırıyor.

Legrand'dan çocuk odalarına renkli aydınlatmalar!

Legrand, kız ve erkek çocuklarının sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını aydınlatıyor.

Legrand Celest Haberi

Legrand Celest

Legrand, Celest anahtar priz koleksiyonunu evlerinde farklılık arayanların beğenisine sunuyor. Legrand Celest koleksiyonu, sade ve şık tasarımı ile mekanların havasını değiştirecek.


Legrand Celest anahtar priz koleksiyonu, daire ve dikdörtgenin birleşimiyle duvarlarınızda bütünlük sağlıyor. Celest, evdeki elektrik ve otomasyon sistemleri ile gereksinimlerinizi karşılarken, tek bir kontrol noktası ile yaşam alanınızın konforunu ve güvenliğini artırıyor. 


Farklı dokular ve malzemelerden oluşan Celest anahtar priz koleksiyonu, yaşadığınız mekanlara yeni bir estetik görünüm kazandırıyor. Yenilikçi renk ve malzeme çeşitliliği ile Celest, aydınlatmalarınızı, duvarlarınızı, döşemenizi ve diğer aksesuarlarınızı uyumlu hale getirmek için size büyük bir özgürlük sunuyor.


Legrand Celest koleksiyonu, ahşaptan deriye, camdan metal dokulara kadar farklı renk alternatifleriyle mekanlara renk katıyor. Celest koleksiyonu, günlük enerji tüketiminizi kontrol etmenize ve  azaltmanıza yardımcı olan işlev seçenekleri...