28 / 04 / 2024

Legrand seminerleri ne zaman

Legrand seminerleri ne zaman

Elektrik dünyasının öncü markalarından Legrand, Nisan ve Mayıs aylarında alçak gerilim dağıtım ve koruma pazarı, ürün ve sistem çözümleri hakkında 17 ilde vereceği seminerler ile lansman ürünlerini tanıtacak.

İstanbul'da kentsel dönüşüm seferberliği başladı!

Önceki gün "Gayrimenkul Sektör Seminerleri"ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  İstanbul'da kentsel dönüşüm sürecinin başladığını açıkladı.

TOKİ Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay Mehmet Öğün konuk oldu!

TOKİ tarafından şehircilik, mimari kültür, proje aşamalarını değerlendirmek amacıyla düzenlenen Ev ve Şehir Seminerleri'ne bu ay “Şehirde görünmez düzenden görünen düzensizliğe” başlığı adı altında Mimar Mehmet Öğün konuk oldu.

Çelik İhracatçıları Birliği, Çelik Zihinler projesinde seminerlere başladı!

Çelik İhracatçıları Birliği, eğitim misyonu çerçevesinde başlattığı ‘Çelik Zihinler’ projesinde yeni adımlarla ilerliyor.Birlik, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde ‘Üniversite Seminerleri’ne başlayarak çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Vaillant Isıtma Sistemlerinde Verimlilik Seminerleri'ne devam ediyor!

Vaillant Sistem Çözümleri Departman Müdürü Burak Sarı tarafından, Bursa, Ordu ve Trabzon İlleri Makine Mühendisleri Odası şubesinde gerçekleşen Isıtma Sistemlerinde Verimlilik Seminerleri, sektörden yoğun ilgi gördü

Legrand'ın internet üzerinden verdiği eğitim seminerleri devam ediyor!

Bina, elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler konusunda uzman Legrand, Alçak Gerilim Dağıtım Panoları ve XLPro Pano Dizayn Programı’ nı 8 Kasım tarihinde saat 10:30 – 12.00 arası internet üzerinden canlı olarak düzenlenen seminerde anlattı

Bosch Çevre Seminerleri’ne Thomas Culhane katılacak!

Nat Geo Kaşifi Thomas Culhane, Bosch Çevre Seminerleri’nde üniversite öğrencileriyle buluşmak için Türkiye’ye geliyor..

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Özel Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

Güneş Park Evleri'nde 255 bin TL'ye! Hemen teslim!

Halkalı'da hayata geçirilen Güneş Park Evleri'nde fiyatlar 255 bin TL'den başlıyor

Perakende güneşi ödülleri belli oldu!

Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda emeğiyle, yüreğiyle, başarısıyla sektörü aydınlatanlar ödüllendirildi

Legrand seminerleri ne zaman Haberi

Legrand seminerleri ne zaman

Legrand, alçak gerilim dağıtım ve koruma pazarı ürün ve sistem çözümleri üzerine düzenleyeceği seminerlerde sektörün önde gelen isimlerini buluşturuyor. Legrand,  Nisan ve Mayıs aylarında 17 ilde gerçekleştireceği seminerlerine taahhüt firmaları, proje firmaları, toptancılar, perakendeciler, pano firmaları ve yatırımcıları konuk ediyor.

İzmir, Sakarya, Ankara, İstanbul, Çerkezköy (Tekirdağ), Konya, Bursa, Denizli, Marmaris, Trabzon, Samsun, Eskişehir, Kütahya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Gaziantep ve Adana’da düzenlenecek eğitim seminerleri, Bölge müdürlerinin açılış konuşmasının ardından Legrand Pazarlama Direktörlüğü’nden AG Dağıtım ve Koruma Pazarı Ürünler Müdürü Cemgil Yelerçifçi ve AG Dağıtım ve Koruma Pazarı Ürün Yöneticileri Gökhan Genç ile Orhan Bilici’nin seminer sunumları ile devam edecek.

Tüm şehirlerde saat 16:00’da başlayacak olan eğitim, 19:00’da konuklar ve Legrand yöneticileri ile birlikte yenilecek keyifli bir akşam yemeği ile son...