03 / 05 / 2024

Vaillant Isıtma Sistemlerinde Verimlilik Seminerleri'ne devam ediyor!

Vaillant Isıtma Sistemlerinde Verimlilik Seminerleri'ne devam ediyor!

Vaillant Sistem Çözümleri Departman Müdürü Burak Sarı tarafından, Bursa, Ordu ve Trabzon İlleri Makine Mühendisleri Odası şubesinde gerçekleşen Isıtma Sistemlerinde Verimlilik Seminerleri, sektörden yoğun ilgi gördü



Vaillant, Türkiye genelinde Makine Mühendisleri Odası şubeleri ile birlikte organize ettiği “Isıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği” ve bu sistemlere entegre olabilen “Güneş Enerjisi” ve “Isı Pompası” sistemlerine yönelik seminerler ile makine mühendisleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.


Vaillant Sistem Çözümleri Departman Müdürü Burak Sarı tarafından, Bursa, Ordu ve Trabzon İlleri Makine Mühendisleri Odası şubesinde gerçekleşen seminerler, sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. 


Isıtma sistemlerinde verimlilik odaklı düzenlenen seminerler üç ayrı modül olarak veriliyor: 

Birinci modül; Isıtma sistemleri verimlilik, yoğuşmalı kaskad sistemler, sistem planlama, tesisat ve baca kriterleri. 

İkinci modül; Güneş Enerjisi sistemleri, 

Üçüncü modül;  Isı pompası sistemleri.


Seminerlerde, katılımcılara birinci modül: Isıtma sistemlerinde verimlik, Avrupa’daki standartlar ve yeni gelişmeler, Türkiye’deki kanun ve mevzuatlar, yoğuşmalı kaskad sistemler cihaz planlama, tesisat ve baca tasarım kriterleri gibi konularda geniş bilgi verildi.  


Daha verimli sistemler hakkında bilgi vermek, son teknolojileri aktarmak ve doğru sistem ve tesisat planlama konusunda bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen bu seminerler yıl boyunca diğer illerde de gerçekleştirilecek. 


Geri Dön