28 / 04 / 2024

Evora İstanbul ısıtma sistemlerinde Vaillant’ı tercih etti!

Evora İstanbul ısıtma sistemlerinde Vaillant’ı tercih etti!

Tuzla’da şehrin en büyük yaşam projelerinden biri olan Evora İstanbul ısıtma sistemlerinde Vaillant’ ı tercih etti. Projede 167 adet Vaillant eco CRAFT yoğuşmalı kazan kullanıldı...



Büyük çoğunluğu deniz manzaralı 4.969 konut, ticaret ve alışveriş bölgelerinden oluşan bu dev proje, İstanbul’a yeni bir soluk ve yeni bir konfor anlayışı getiriyor. 


Evora İstanbul, Teknik Yapı güvencesiyle, 20.000’den fazla kişiye ev sahipliği yapacak 44 bloktan ve 5 bölgede 300 dönüm arazi üzerine kuruldu. 


Bu özgün ve büyük projede, ısıtma sistemleri çözümleri Vaillant tarafından sağlanıyor. Projede Vaillant’ın üstün teknolojili ürünleri olan ecoCRAFT yoğuşmalı kazanlar tercih edildi. 


Vaillant ecoCRAFT kazanlar merkezi sistem ısıtma alanında yeni bir trend başlatmış ve bu sayede duvar tipi kaskad cihazlara alternatif çözümler üreterek merkezi sistem pazarında önemli bir pay almıştır. Aynı zamanda sessizliği, yüksek verimi, esnek ve modüler kullanımı sayesinde inşaat proje firmalarına alternatif çözüm şansı üreterek mekanların tasarımında ilave teknik çözüm yöntemlerini gündeme taşımıştır


Evora İstanbul projesi Türkiye’nin en büyük projelerinden biri olup, Vaillant Kurumsal Sistem Çözüm Departmanı ile inşaat firmalarına özel ‘çözüm ortağı’ konseptinde yapılmış ve teknik çözüm açısından ilerideki diğer projelere ışık tutacak önemli bir referans olacağına inanılmaktadır. 



Geri Dön