03 / 05 / 2024

Termoteknik Evomax kazan ile merkezi ısıtma sistemlerinde yeni bir sayfa açıyor!

Termoteknik Evomax kazan ile merkezi ısıtma sistemlerinde yeni bir sayfa açıyor!

Termoteknik tarafından İngiltere’den Türkiye’ye getirilen ve yoğun ilgi gören duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, hata oranı sıfıra yakın dayanıklı yapısı, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimlilikleri ile dikkat



İngiltere’nin duvar tipi merkezi ısıtma sistemlerinde lider üreticisi Ideal Heating tarafından 6 Sigma ile üretilen duvar tipi yoğuşmalı kazanlar Avrupa’da yaklaşık 25 yıldır kullanılıyor. Türkiye pazarındaki merkezi ısıtma sistemlerindeki yüksek kapasiteli ürün ihtiyacı göz önünde bulundurularak Termoteknik tarafından pazara sunulan Evomax, kısa sürede ciddi bir başarı elde etti.

Kapsamlı ürün ve sistem desteği

Termoteknik satışa sunduğu Evomax kazanlar için projeve mühendislik desteği de veriyor. Projedeki cihazların seçiminden montaj ve bağlantıların nasıl yapılacağına kadaruzanan geniş kapsamlı tasarım ve kurulum desteği sayesinde, Evomax sahibi müteahhit ve kullanıcıların maksimum kaliteye en doğru sistem çözümü ile ulaşmaları sağlanıyor.

Küçük boyut, maksimum ısıtma kapasitesi

Evomax, küçük ölçüleri ile yüksek yer tasarrufu sağlarken, güneşkolektörü ile deentegre çalışabiliyor ve maksimum enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Hem ısınma hem de sıcak su konforunu birlikte sağlayan Evomax, tüketici ve teknik servise kullanım kolaylığı sunan geniş Türkçe menülü kontrol ekranı özellikleri ile de bir adım daha öne çıkıyor.

Evomax, ileri teknoloji teknik tasarımı ve gelişmiş kontrol aksesuarlarısayesinde, özellikle geçiş mevsimlerindesabit verimlilikte çalışarak istenen sıcaklığı yakalayabiliyor ve bu sayede minimum enerji tüketimi ile maksimum konfor sağlıyor. Evomax, 42, 65, 90, 105, 125, 160 kw ısıtma kapasiteleri ile farklı büyüklükteki ısıtma ihtiyaçlarıiçin de kullanılabiliyor. Talep edildiğinde tek kontrol paneli ile15 adet kazanı birlikte sıralı (Kaskad) çalıştırabilme şartıyla 2400 kw’a varan ısıtma kapasitesine bile ulaşılabiliyor.



Geri Dön