11 / 05 / 2024

Termoteknik evomax

Termoteknik evomax

Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Termoteknik in Konya’da düzenlediği toplantıda, ISG ’un Kraliçe Ödül ’lü (Queen’s Award) duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax tanıtıldı…

Termoteknik Konya’da Kraliçe Ödül’lü duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax’ı tanıttı!

Isı sistemleri alanında Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Termoteknik’in Konya’da düzenlediği toplantıda, ISG’un Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax tanıtıldı...

Termoteknik Evomax kazan ile merkezi ısıtma sistemlerinde yeni bir sayfa açıyor!

Termoteknik tarafından İngiltere’den Türkiye’ye getirilen ve yoğun ilgi gören duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, hata oranı sıfıra yakın dayanıklı yapısı, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimlilikleri ile dikkat

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX ile maksimum sistem yönetimi!

İngiltere’de 110 yıllık tecrübeyle üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX, uzaktan erişim özelliği ile maksimum sistem yönetimi olanağı sağlıyor.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Termo Teknik’ten EVOMAX Projematik desteği!

Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ısı sistemleri tedarikçilerinden birisi olan Termo Teknik tarafından geliştirilen ”EVOMAX Projematik” programı, taahhüt uygulayıcıları ve proje yöneticilerine çok önemli kolaylıklar sağlıyor.

Termoteknik dekoratif panel radyatör alternatifleri sunuyor!

Evlerde dekoratif panel radyatör şıklığı: Panel radyatörünüz estetikten uzak olmak zorunda değil. Dekoratif panel radyatörler sıra dışı tasarımları, çeşitliliği ve uygulama kolaylığı ile mekanlara şıklık katıyor.

Termoteknik evomax Haberi

Termoteknik evomax


İngiltere merkezli ısıtma sistemleri devi Ideal Stelrad Group’un (ISG) iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren ve ısı sistemleri alanında Türkiye’nin en büyük kuruluşları arasında yer alan Termoteknik’in Konya’da düzenlediği toplantıda, ISG’un Kraliçe Ödül’lü (Queen’s Award) duvar tipi yoğuşmalı kazanı Evomax tanıtıldı…

Dünyanın önde panel radyatör üreticisi ve ısıtma sistemleri şirketi İngiliz IdealStelradGroup’un (ISG)  iştiraki olarak Türkiye’de faaliyetini sürdüren Termoteknik, Konya’da yetkili bayileri ve ısıtma sektörü temsilcileri ile buluştu. 


Termoteknik Konya Ana Bayi Ünal Isı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan Termoteknik Yurtiçi Satış ve Pazarlama Koordinatörü Erol Porsemay, Termoteknik’in iç piyasada faaliyetini yoğunlaştırarak geçtiğimiz 4 yılda panel radyatör alanındaki pazar payını yüzde 80 oranında artırdığını satış ve hizmet noktalarının sayısını iki katına çıkardığını söyledi. Termoteknik’in, kullanıcıların ısıtma sistemlerine ilişkin farklı taleplerine tek noktadan...