18 / 05 / 2024

Termoteknik kazanları

Termoteknik kazanları

Termoteknik tarafından İngiltere’den Türkiye’ye getirilen ve yoğun ilgi gören duvar tipi yoğuşmalı kazan Evomax, hata oranı sıfıra yakın dayanıklı yapısı, 160 kw’a kadar varan yüksek ısıtma kapasitesi ve yüzde 110’a ulaşan üstün verimlilikleri ile dikkat

Bina sakinleri dikkat! Bu durumu ihbar etmeyen kat maliklerine maddi ve manevi ceza uygulanacak!

Son zamanlarda artan asansör kazanları ile ilgili değerlendirme yapan Avukat Dr. Ali Önal, asansör arızalarında bina sakinlerinin üzerine düşen görevleri açıkladı.  

O binalardaki asansörlere 'Karekod' uygulaması! Asansör kazanlarına son verecek yeni uygulama geliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü yurtlarındaki asansörlere ''karekod'' uygulaması için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Oyak Göksupark konutlarında Buderus ısıtma sistemleri güvencesi!

Isıtma, soğutma ve havalandırma sektörünün öncü markalarından olan Buderus’un yeni nesil yoğuşmalı kazanları Oyak Göksupark konutlarında kullanılacak...

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Bosch Termoteknik’ten İran’da yeni işbirliği!

Bosch, İran’ın önde gelen ısıtma ve soğutma şirketlerinden Butane ile bireysel ısıtma ve sıcak su sistemleri konusunda işbirliği yaptı.

Baymak Lectus, prestijli projelerin tercihi oluyor!

Baymak’ın Lectus duvar tipi yoğuşmalı kazanları Türkiye’nin dört bir yanındaki prestijli projelerin tercihi oluyor. Baymak Lectus yoğuşmalı kazan yüzde 30 daha yüksek verim sağlıyor.

Toros Koleji Spor Merkezi’nin tercihi Termo Teknik Evomax!

Mersin Toros Koleji Spor Merkezi farklı alanları ısıtma esnekliği nedeniyle EVOMAX kazanları tercih etti Mersin’ in en prestijli projelerinden Toros Koleji Spor Merkezi‘nin ısıtmasında da Termo Teknik EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazanlar tercih edildi.

Bosch Termoteknik uzmanlarından bakım uyarısı!

Bosch Termoteknik uzmanları, havanın giderek soğumaya başladığı bugünlerde kombinin kullanım ömrünü artırmak, yakıt tüketimini azaltmak için mutlaka periyodik bakım yaptırılması gerektiğine dikkat çekiyor.

Bosch Termoteknik yoğuşmalı kombi üretiminde lider!

Termoteknik iş kolunda dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen şirketleri arasında yer alan Bosch Termoteknik, Manisa fabrikasında gerçekleştirdiği, Bosch ve Buderus markalı yoğuşmalı kombi üretimleri ile açık ara pazar lideri konumunda bulunuyor.

Byconcept tercihini EVOMAX'tan yana kullandı!

İngiltere’de üretilen, gelişmiş özelliklere sahip Termo Teknik EVOMAX kazanları tercih eden kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor.

Bosch Termoteknik, 275 servis merkeziyle hizmette!

Bosch Termoteknik Servis Merkezi, gelişmiş servis bilinci ve anlayışına sahip, Türkiye çapında toplam 275 servis merkezi ve 1.500 teknik personeliyle kurumsal müşteriler için de her an hizmete hazır durumda bulunuyor.

Adana Serapark Evleri’nde EVOMAX Kazanları tercih edildi!

Yüksek işçilik kalitesi gözetilerek planlanan Serapark 4 Evleri’nde, ısıtma sistemi olarak en etkili çözümü sunan Termo Teknik EVOMAX Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazanlar tercih edildi.

Alarko Carrier, Konyalı iş ortaklarına teknolojik ürünlerini tanıttı!

İklimlendirme sektöründe adından bahsettiren Alarko Carrier geçtiğimiz günlerde Konya ve civar illerden gelen 116 kişilik guruba ürünleriyle ilgili toplantı düzenledi. Alarko Carrier düzenlenen toplantıda, Optima pompa, Toshiba VRF sistemleri ve Aldens yoğuşmalı kazanlarını tanıttı.

Termoteknik kazanları Haberi

Termoteknik kazanları

İngiltere’nin duvar tipi merkezi ısıtma sistemlerinde lider üreticisi Ideal Heating tarafından 6 Sigma ile üretilen duvar tipi yoğuşmalı kazanlar Avrupa’da yaklaşık 25 yıldır kullanılıyor. Türkiye pazarındaki merkezi ısıtma sistemlerindeki yüksek kapasiteli ürün ihtiyacı göz önünde bulundurularak Termoteknik tarafından pazara sunulan Evomax, kısa sürede ciddi bir başarı elde etti.

Kapsamlı ürün ve sistem desteği

Termoteknik satışa sunduğu Evomax kazanlar için projeve mühendislik desteği de veriyor. Projedeki cihazların seçiminden montaj ve bağlantıların nasıl yapılacağına kadaruzanan geniş kapsamlı tasarım ve kurulum desteği sayesinde, Evomax sahibi müteahhit ve kullanıcıların maksimum kaliteye en doğru sistem çözümü ile ulaşmaları sağlanıyor.

Küçük boyut, maksimum ısıtma kapasitesi

Evomax, küçük ölçüleri ile yüksek yer tasarrufu sağlarken, güneşkolektörü ile deentegre çalışabiliyor ve maksimum enerji tasarrufu sağlayabiliyor. Hem ısınma hem de sıcak su konforunu...