27 / 04 / 2024

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu

Legrand ve Bticino otel çözümleri misafirlerin konforunu arttırırken, otel işletmesini ve yönetimini kolaylaştıran en iyi çözümleri sunuyor. Entegre bir sistem olan Otel Odası Otomasyonu ile her şey tek bir merkezden yönetilebiliyor.

Pandemi hastanelerinin izolasyon sistemlerinde Legrand Grup imzası! 

Koronavirüsle mücadele kapsamında inşa edilen pandemi hastanelerinin izolasyon sistemleri, inform Elektronik kesintisiz güç kaynakları ve ameliyathane kontrol panoları Legrand Grup imzasıyla yapıldı...

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

Legrand, Türkiye'deki faaliyetlerini tek çatı altında topluyor!

Legrand Grubu, Türkiye'de yürüttüğü pazarlama faaliyetlerini tek çatı altında toplayacak. Legrand Grubu; BTicino, Estap, Inform ve Legrand markalarının yenilikçi ürünleriyle pazarda öncü olacak.

BTicino, Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara atmosfer yaratıyor!

BTicino, teknolojiyi zarafetle buluşturduğu Axolute Air serisi ile yaşam alanlarına ‘ince’ bir dokunuş yapıyor. Seride bulunan ve boyanabilme özelliğine sahip mat beyaz çerçevesiyle BTicino, 14 Şubat Sevgililer Günü’nü evde geçirecek olanlara harika bir atmosfer yaratıyor.

BTicino Air, Axolute ve Livinglight serileriyle ince fikirler veriyor!

BTicino’nun estetiği ve son teknolojiyi bir araya getirdiği anahtar prizleriyle yaşam alanlarını dekore ediyor. Fonksiyonel çözümlere minimal bir yorum getiren BTicino; Air, Axolute ve Livinglight serileriyle yeni yıla evini yeniden hazırlayanlara ince fikirler veriyor.

BTicino AIR serisi yaşam alanlarına zarafet katıyor!

Tasarım ve teknolojinin muhteşem uyumuna ev sahipliği yapan İtalyan Bticino, 5 mm’den ince tasarımı ve şık görünüme sahip AIR serisiyle yaşam alanlarınıza farklılık ve zarafet katıyor.

BTicino ile evinizi yeniden tasarlayın!

Altyapı ve tesisatında dünya lideri olan İtalyan BTicino, konut , ev otomasyonu ve interkom sistemlerindeki yeni tasarımlarıyla göz dolduruyor.

BTicino, yaşam alanlarına şık ve estetik çözümler sunuyor!

İtalyan tasarımı üstün teknolojili BTicino, mobilyalar, perdeler ve kapı kollarıyla uyumlu anahtar-priz serisiyle, yaşam alanları için şık ve estetik çözümler sunuyor.

Legrand Ledli gece lambası ile çocuk odaları renkleniyor!

Legrand, çocukların sevdiği yeşil, mavi, mor ve pembe renk seçeneklerine sahip Ledli gece lambası ile çocuk odalarını gökkuşağına çeviriyor. Ledli gece lambası ile Legrand, çocuklara rengarenk ve eğlenceli bir dünya sunuyor.

İtalyan BTicino, Living Light ile iddialı!

İtalyan tasarımını ürünlerine de yansıtan BTicino, gelişmiş ürün teknolojisi ile modern yapıların aranılan anahtar priz seçeneklerini sunuyor. Living Light serisi ile yaşam, çalışma ve üretim alanlarına iddialı güzellik BTicino ile geliyor

Legrand'dan kaçak akım koruması!

Bina elektrik ve dijital altyapıları için ürün ve sistemler sunan Legrand, konutlar ve ticari uygulamalardaki modern tesisatların gereksinimlerini karşılamak üzere bazı şalt ürünlerini Türkiye’ deki Legrand Gebze fabrikasında üretiyor.

BTicino Axolute serisi ile şıklık ve estetik bir arada!

Bticino anahtar priz koleksiyonuyla sadece küçük dokunuşlar yaparak evinizin atmosferini baştan aşağı değiştirebilirsiniz. BTicino serisinden zevkinize en uygun ürünü seçebilir, evinizi tek dokunuşla renklendirebilirsiniz

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu Haberi

Legrand ve Bticino Otel Odası Otomasyonu

Legrand ve Bticino otel çözümleri misafirlerin konforunu arttırırken, otel işletmesini ve yönetimini kolaylaştıran en iyi çözümleri sunuyor. Entegre bir sistem olan Otel Odası Otomasyonu ile her şey tek bir merkezden yönetilebiliyor. 


Legrand ve Bticino, otel odası çözümleri ile otel yönetim işlerini kolaylaştıran ve otelde konaklayan misafirlerin konforunu arttıran yepyeni bir deneyim sunuyor. Legrand Oda Kontrol Ünitesi ile misafirlere farklı senaryolar sunarken bina yönetim sistemlerine (BMS) ve otel yönetim sistemlerine (PMS) adapte edilebilen entegre çözümleri ile de verimliliğe katkı sağlıyor. 


Legrand Oda Kontrol Sistemleri

Odanın giriş, çalışma alanı, oturma alanı ve yatak odasında kullanılabilen oda kontrol ünitesi, misafirlerin rahatlığı için gerekli her şeyi düşünüyor. İhtiyaca uygun olarak ortamı aydınlatan üniteler, okuma senaryosu, TV senaryosu, uyku modu senaryosu ve günün belirli saatlerinde devreye giren...