30 / 04 / 2024

Lejant Proje balkon tasarımı

Lejant Proje balkon tasarımı

Türk kültüründe bir evin olmazsa olmazlarından olan balkonlar, doğayı evlerimize taşıyabildiğimiz nadir alanlardan bir tanesi.

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017!

Çukurova Balkon son fiyat listesi 2017 kapsamında fiyatlar en düşük 395 bin TL'den başlıyor. Proje iki blok olarak İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edildi....

Çukuova Balkon Evleri fiyatları 2017!

Çukuova Balkon Evleri fiyatları 2017 kapsamında daireler minimum 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Çukurova Gayrimenkul imzası taşıyor...

Çukurova Balkon Kartal güncel fiyatlar!

Çukurova Balkon Kartal güncel fiyatlar kapsamında projede daireler 395 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje metroya ve adliyeye 2 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor...

Aden Ballıkpınarı ile yatay mimariye sahip evler!

Lejant Proje tarafından Ankara’nın Gölbaşı Ballıkpınarı Köyü’nde hayata geçirilen Aden; yatay yaşam konseptini, müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor.

Çukurova Balkon fiyat listesi 2017!

Çukurova Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Çukurova Balkon projesi 261 adet daireden meydana geliyor. Proje 19 ve 20 katlı 2 blok şeklinde yükseliyor. İşte Çukurova Balkon fiyat listesi 2017...

Lejant, Amsterdam ve Roterdam'da proje yapacak!

Yurt dışında proje üretmek için yer arayışına giren Lejant Proje Ortağı Durul Dalgıç, "Amsterdam'da konut, Rotterdam'da ofis projesi yapıp kiralamayı planlıyoruz" dedi.

Lejant Proje'nin PR ajansı Brandworks İletişim oldu!

Mimarlık, iç mimari ve kentsel tasarım konularında yurtiçi ve yurtdışında proje ve danışmanlık hizmeti veren Lejant Proje’nin kurumsal iletişim ve medya ilişkileri yönetimini Brandworks üstlendi.

Lejant Mimarlık'tan kazançlı projeler!

Her projesinde ''insan'' odaklı projeler hayata geçiren ve inovatif çözümler sunan Lejant Mimarlık&Proje, yatırım değeri yüksek ve kazançlı projeler üretmeye devam ediyor.

Nuhoğlu İnşaat, Cubes ile Ankara'ya girdi!

Dalgıç GY ve Lejant Proje firmaları ile ortaklığa giden Nuhoğlu İnşaat, Ankara’da lüks karma projesi Cubes Ankara'yı hayata geçiriyor. Proje 450 milyon lira yatırım bedeline sahip.

Cubes Ankara projesinde fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor!

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY ve Lejant Proje ortaklığında Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesinde fiyatlar lansmana özel 295 bin TL'den başlıyor.

Lejant, inovatif bakış açısını Aden Ballıkpınarı’na yansıttı!

Lejant Proje, müşterilerine mimari çözümlerden proje geliştirmeye, finansman yönetiminden işletmeye kadar 360 derece hizmet sunuyor.

Lejant Proje'den villa konseptine yeni bir soluk!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Lejant Proje, yatay yaşam konseptini, müstakil yaşam ayrıcalığına dönüştürüyor. Ankara’nın Gölbaşı Ballıkpınarı Köyü’nde Aden projesini hayata geçiriyor.

Lejant Proje'den 3 yeni proje geliyor!

Lejant Proje, 3 yeni gayrimenkul projesi için çalışmalara başladı. Ankara Gölbaşı'nda yatay mimaride bir proje inşa edecek şirket, Çukurambar'da da konut, ofis ve oteli olan karma proje hayata geçirecek.

Lejant Proje balkon tasarımı Haberi

Lejant Proje balkon tasarımı

Türk kültüründe bir evin olmazsa olmazlarından olan balkonlar, doğayı evlerimize taşıyabildiğimiz nadir alanlardan bir tanesi. Evlerin ne içinde ne de dışında olan bu alanlar şehir yaşantısında önemli bir ihtiyaca cevap verirler.Bir evin ‘olmazsa olmazı’ Türkler için balkon. Yapılan araştırmalarda bunu kanıtlar nitelikte.


Araştırmaya göre; Türklerin yüzde 79,6’si balkon veya terasın bir evde mutlaka olması gerektiğini söylüyor. Bunu yeşil alanlar, parklar ve kendine ait oda takip ediyor. Bu farkındalıkla inşaat sektöründeki yenilikçi vizyonunu hayata geçirdiği projelere yansıtan Lejant Proje, projelerine balkon tasarlamaya özen gösteriyor. 


“Balkonları doğru cephede ve optimum ölçülerde tasarlıyoruz.”


Balkonun Türk kültüründe evin önemli bir parçası olduğunun altını çizen Lejant Proje mimarlarından Alper Anaklı, “İç mekanın dışarıya açılan bir parçası olan balkonları doğru cephede güneş, manzara, rüzgar vs. faktörleri göz önünde...