06 / 05 / 2024

Lekule teslimleri

Lekule teslimleri

İstanbul Anadolu Yakası içinde Kartal'da hayata geçirilen Lekule projesinde Oflaz Şirketler Grubu imzası taşıyor. Lekule projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 334 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Lekule Kartal'da yüzde 10 ön satış indirimi!

Daire teslimlerinin 12 ay sonra yapılması planlanan Le Kule projesinde 120 aya kadar banka kredisi ile vadelendirmek mümkün. Oflaz Lekule projesinde tapu teslimleri hemen gerçekleşiyor...

Kartal Lekule Evleri fiyatları!

Tapu teslimleri hemen yapılan Lekule Kartal Konutları'nda yer alan dairelerin alanları 81 metrekare ile 132 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Peki Kartal Lekule Evleri fiyatları ne kadar?

Lekule Kartal'da tapu teslimler konutlar! 337 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Tapuların hemen teslim edildiği Lekule Kartal projesinde yer alan dairelerin fiyatları 337 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projedeki konut seçeneklerinin teslimleri 1 yıl sonra gerçekleştirilecek.

Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Hep İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ve banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Daire fiyatlarının 193 bin 200 TL'den başladığı Hep İstanbul teslimleri ne zaman?

Lekule Evleri'nde yüzde 10 ön satış indirimi ve 120 ay vadeyle!

Lekule Evleri'nde yer alan daire seçenekleri 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede yüzde 10 ön satış indirimi sunuluyor.

Oflaz Lekule Kartal'da yüzde 10 ön satış indirimiyle! Hemen tapu teslim daireler!

Oflaz Lekule Kartal'da yer alan daire seçenekleri için yüzde 10 ön satış indirimi sürüyor. Tapuların hemen teslim edildiği projede 120 aya kadar da vadelendirme yapılıyor.

Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

Yenitepe Kadıköy projesinde daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler yer alıyor. Peki Yenitepe Kadıköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı!

TOKİ Denizli Çal 2. Etap teslimleri başladı. Teslim işlemlerin 24 Aralık 2014'e kadar devam edeceği proje kapsamında toplam 253 adet konut teslim edilecek.

TOKİ Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Adana Seyhan Barış Mahallesi 1. Etap teslimleri başladı. Projenin teslimleri, müşavir firması olan Üçer Müşavirlik Mühendislik A.Ş. aracılığı ile gerçekleştirilecek.

Lekule projesinde 334 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Anadolu Yakası içinde Kartal'da hayata geçirilen Lekule projesinde Oflaz Şirketler Grubu imzası taşıyor. Lekule projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 334 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra!

Royal Group tarafından hayata geçirilen Kartal SkyBlue projesi arsa alanı 4 bin 850 metrekare olarak belirlendi. Kartal SkyBlue projesinde daire teslimleri 14 ay sonra olarak planlanıyor.

Lekule Kartal Evleri'nde yüzde 10 ön satış indirimiyle! Hemen tapu teslim!

Lekule Kartal Evleri'nde yer alan daireler için düzenlenen ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 ön satış avantajı uygulanıyor. Proje kapsamında tapular da sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Lekule Kartal teslim tarihi!

Oflaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Lekule Kartal projesinde ön satışlara özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Lekule Kartal teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor.

Lekule teslimleri Haberi

Lekule teslimleri


İstanbul Anadolu Yakası içinde Kartal'da hayata geçirilen Lekule projesinde   Oflaz Şirketler Grubu imzası taşıyor. 


Lekule projesinde  1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon  daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin alanları 81 mketrekare ile 132 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Zemin+18 kattan meydana gelen tek blok halinde yükselen projede lasmana özel yüzde 12 indirim yapılıyor. Projede  120 ay vadelendirme ve yüzde 10 ön satış indirimi ile ödemeler yapılıyor. 



Lekule Kartal Evleri projesinde sosyal alanlar içinde fitness center, açık yüzme havuzu, kafeler ve çocuk parkı bulunuyor. Proje teslimlerinin 2015 Kasım'da yapılması planlanıyor. 


Lekule fiyat listesi;

1+1 daireler 334 bin 750 bin TL,

2+1 daireler 600 bin TL'den başlayan fiyatalarla satışa sunuluyor. 


Lekule Kartal Evleri iletişim

Tel: 444 28 78

http://www.lekule.com.tr/

Öznur...