03 / 05 / 2024

Lekule Kartal teslim tarihi!

Lekule Kartal teslim tarihi!

Firma: Oflaz Şirketler Grubu

Proje: Lekule

Oflaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Lekule Kartal projesinde ön satışlara özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Lekule Kartal teslim tarihi haberimizin içerisinde yer alıyor.



Lekule Kartal teslim tarihi bilgisinden önce projesinin diğer özelliklerinden bahsedelim Lekule Evleri projesinde 7 farklı daire seçenekleri bulunuyor.


İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilen Lekule Rezidans 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dairelerden oluşuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 81 metrekareden başlıyor, 132 metrekareye kadar yükseliyor.


Kartal Lekule Evleri 'nin sosyal olanakları arasında havuz cafe, açık havuz, çocuk parkı ve fitness center yer alıyor. Projede kat bahçeli, adalar ve deniz manzaralı daireler mevcut. Lekule Kartal teslim tarihi haberimizin 


Oflaz İnşaat Lekule Kartal projesi E-5 Karayolu'na 1 dakika, Kartal Sahili'ne, Aydos Ormanı'na ve Kartal Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Kartal Adliye Sarayı'na ise 3 dakika, Kartal Metro İstasyonu'na ve Marmaray'a ise 2 dakika uzaklıkta hayata geçiriliyor.


Kartal Lekule projesi Zemin+18 kat olarak planlandı. Peşinatsız 120 aya kadar taksit imkanı sağlanan projede ön satışlara özel olarak yüzde 10 indirim uygulanıyor. Lekule Kartal teslim tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak belirlendi.


Kartal Lekule Rezidence adres: Çarşı Mahallesi Panorama Sokak No:18 Yakacık - Kartal / İstanbul     


Oflaz İnşaat Lekule Kartal iletişim

Tel: 444 28 78

Web: http://www.lekule.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön