29 / 04 / 2024

Pega Kartal teslim tarihi!

Pega Kartal teslim tarihi!

Firma: Ege Yapı Group

Proje: Pega Kartal

Pega Kartal teslim tarihi kapsamında yer alan konutların hangi tarihte teslim edileceğinden fiyatlarına kadar tüm detaylar haberimizde yer alıyor



Egeyapı Group tarafından Kartal'da yükselen Pega Kartal projesi kapsamında toplam arsa alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi. Pega Kartal teslim tarihi haberimizin içinde yer alıyor. 


Pega Kartal Rezidans kapsamında 200 konutun yanı sıra dükkan ve home ofisler yer alıyor. Projedeki dükkan sayısı 11 ve home ofis sayısı ise 28.


Kartal Pega Evleri'nde konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Pega Kartal teslim tarihi kısmından önce fiyatlarından ve ödeme planından bahsedelim...


Pega Kartal teslim tarihi!


Pega Kartal Konutları fiyat listesi kapsamında konutların fiyatları 212 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Egeyapı Group  Pega Kartal  ödeme planı kapsamında ise yüzde 1'de 35'e kadar peşinat ödenebiliyor ve sonrasında ise taksitlendirme yapılıyor. 


Pega Kartal Rezidans Evleri'nde yüzme havuzları, Türk hamamı, sauna, fitness center, spor tesisleri yer alıyor. Pega Kartal teslim tarihi ise 2015 yılı olarak belirlendi. 


Telefon: 0 216 671 07 03

Web Adresi: http://kartalpega.com

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön