06 / 05 / 2024

Lema Grup kimin

Lema Grup kimin

Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı olan Emre Katırcı kimdir? Emre Katırcı nasıl bir eğitim gördü? Emre Katırcı inşaat sektörüne nasıl girdi? İşte Emre Katırcı'nın biyografisi...

2017 çevre temizlik vergisi grup ve dereceleri!

1 Mart 2017 tarihi itibariyle çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri başlıyor. Kimin ne kadar vergi ödeyeceği 2017 çevre temizlik vergisi grup ve derecelerine göre belirleniyor..

2016 yılında konut sektörü hareketlenecek!

Yeni yıla girerken konut sektörünü değerlendiren LEMA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emre Katırcı 2016 yılında yaşanması olası gelişmelerden bahsetti. Katırcı, "Kasım ayında Türkiye genelinde 106.008 konut satışı gerçekleşmiş durumda." dedi.

Uptown İncek Konutları'nda yaşam başlıyor!

İncek Yumrutepe’nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek doğayla iç içe bir yaşam garantisi sunuyor!

İncek, ev sahibi olmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. İncek Yumru tepe'nin kent merkezine en yakın bölgesinde LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek, Ankaralıları ihtiyaç duydukları temiz hava ile buluşturuyor.

Uptown İncek sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi sanatsal yaşam alanları ile dikkat çekiyor.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Yumrutepe Uptown İncek'te Eylül'de yaşam başlıyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown Încek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek'te eylülde yaşam başlıyor!

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek, bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek’te yaşam Eylül’de başlayacak!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

LEMA Grup Uptown İncek'te teslimler Eylül'de!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Uptown İncek Evleri ne zaman teslim edilecek?

Lema Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek projesi bölgenin ilk teslim edilecek projesi olma özelliğini taşıyor.

Parktepe Evleri'nde 100 yıl dayanıklı Frankische borular kullanılıyor!

Başkent Ankara’da başarılı konut projelerine imza atan LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, bir asır dayanıklılığını koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Şahika Grup'tan 100 yıl dayanıklı Parktepe Evleri projesi!

LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı, dayanıklılığını 100 yıl koruyacak bir yatırıma imza atıyor.

Lema Grup kimin Haberi

Lema Grup kimin

Emre Katırcı kimdir?

Emre Katırcı, 1973 yılı Ankara doğumlu. Aslen Kayserili olan Emre Katırcı ilköğretim ve lise eğitimini TED Koleji’nde tamamladı. Emre Katırcı, bugün Lema Grup Yönetim Kurulu Başkanı.


Gazi Üniversitesi’nde İngilizce öğretmenliği okuduktan sonra Hacettepe Üniversitesine bağlı HÜFAM’da 2 dönem İşletme eğitimi alan Emre Katırcı, iş hayatına mağazacılık ile atıldı.


Katırcı iş hayatına girişini şu şekilde belirtiyor:

"Babam, iş hayatına ‘’Yusuf Mağazacılık’’ adlı tekstil ve giyim sektöründe faaliyet gösteren bir işletme ile yola çıktı. Ağabeyim ile hafta sonları ve tatillerde ona destek oluyorduk. Daha sonra ağabeyimle birlikte ilk mağazamız olan Pucci’yi hayata geçirdik, ardından da 1998 yılında Perlina Bayan Giyim’i kurduk. İmalat ve toptan satışla başladığımız süreç 2003’te mağazalaşma ile devam etti. Şu anda Türkiye genelinde 200 satış noktasına ulaştık. 


Tekstilin yanı sıra...