09 / 05 / 2024

Lena Door yanmaz kapı

Lena Door yanmaz kapı

REM Ahşap'ın İstanbul bayiliği olan Lena Door, dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza attı. Şirket, finish folyo kaplamalı rustikli iç oda kapıları üretimiyle Türkiye'de inşaat sektörüne farkı bir yenilik getirdi..

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yellow Door Energy Mühendislik Proje Yönetimi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Tecirli tarafından kuruldu.

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Dmt Norm Door Orman Ürünleri İthalat Ve İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Köklü ve Murat Koçalan ortaklığında kuruldu.

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nice Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nesipoğuz Daştan tarafından kuruldu.

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

X Door Mobilya Dış Ticaret Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alev Loğoğlu ve Özcan Daştan ortaklığında kuruldu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laviva Door Kapı Ve Mobilya İmalat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Alican Altunsoy tarafından kuruldu.

Bosch Serie 4 Multi Door Buzdolabı 38.556 TL! Özellikleri neler? 11 Mart 2023 fiyat listesi

Beyaz eşya konusunda en çok tercih edilen markalardan biri olan Bosch’un piyasaya sürdüğü Serie 4 Multi Door Buzdolabı cazip özellikleri, şık tasarımı ve tarzıyla büyük ilgi topluyor.

Korkmaz A316 Tostella 1800 W Tost Makinesi'nde inanılmaz indirim kampanyası! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Korkmaz Tostella 1800 W Tost Makinesi sahip olduğu çoklu pişirme seçenekleri,yanmaz yapışmaz ızgaralar ve özel ısı ayarıyla çokça tercih ediliyor.

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL! 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta gardıroplar indirime girdi! Lena 3 Kapakli Gardırop 975 Sonomo 4.859 TL’den satışa sunuldu. İşte diğer modeller ve 9 Şubat 2023 fiyat listesi…

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Domates stoku yapmaya başlayın! Bu kış domatesin fiyatı cep yakacak!

Domates bu kış cep yakacak. Sera-Bir Başkanı Müslüm Yanmaz, bu kış domates fiyatlarının ne kadara satılacağını açıkladı. İşte detaylar!

Lena Door yanmaz kapı Haberi

Lena Door yanmaz kapı

REM Ahşap'ın İstanbul bayiliği olan Lena Door, dünyada ve Türkiye'de bir ilke imza attı. Şirket, finish folyo kaplamalı rustikli iç oda kapıları üretimiyle Türkiye'de inşaat sektörüne farkı bir yenilik getirdi. Özellikle üzerine cila atılabilen kapılar, çizilmeye ve yanmaya dayanıklı hale geldi. Lena Door Yönetim Kurulu Başkanı Barış Tari, dünyada ve Türkiye'de ilk olmanın gururunu yaşadıklarım söyledi. 

Tari, "Türkiye'ye döviz girdisi sağlıyoruz ve işin özü kaliteli olmaktan geçiyor"...