07 / 05 / 2024

Lens İstanbul yeni kampanya

Lens İstanbul yeni kampanya

Lens İstanbul yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tipleri bulunuyor.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Lens İstanbul yeni kampanya detayları!

Lens İstanbul yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1, 2+1 loft, 3+1 loft, 4+1 loft daire tipleri bulunuyor.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatı hızla ilerliyor!

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın yoğunluğu ve kapasite yetersizliği nedeniyle alternatif olarak inşa edilen İstanbul Yeni Havalimanı'nda sona gelindi. 29 Ekim'de açılacak proje açılış için gün sayıyor. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nda ilk uçuş yapıldı!

Türkiye'nin doğrudan halk iradesiyle seçilen ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Yeni Havalimanı'ndan ilk uçuş yapıldı. İlk uçuş için "TC-ANK" adlı uçak kullanıldı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'na bagajlı lüks taşımacılık!

İstanbul Yeni Havalimanı için geri sayım başladı. 29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan projede önemli bir gelişim yaşandı. İstanbul Yeni Havalimanı için Bagajlı Lüks Taşımacılık geliyor.

Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi!

Lens Yapı imzasıyla Lens İstanbul projesinde teslimlerin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. Projede 1+1'leri fiyatları 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Pendik Lens İstanbul 2018 fiyat listesi...

Yeni Havalimanı, havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan,  İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili "Yıllık 200 milyon yolcu kapasiteli İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak" dedi. 

Almanlardan, İstanbul Yeni Havalimanı itirafı!

İstanbul Yeni Havalimanı, şimdiden dünyanın rotasını değiştirdi. ​Milyonlarca turist, transit geçiş İstanbul’u seçti. Almanlar itiraf etti: Frankfurt, Amsterdam ve Dubai, devre dışı kalacak.. .

Yeni Havalimanı ile havacılıkta yeni bir sayfa açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "İlk fazı Cumhurbaşkanı tarafından 29 Ekim'de hizmete açılacak İstanbul Yeni Havalimanı, Türkiye'nin havacılık tarihinde yeni bir sayfa açacak." yorumunda bulundu...

Pendik Lens İstanbul fiyat listesi!

Lens Yapı tarafından Pendik'te inşa edilen Lens İstanbul projesinde yüzde 25 peşin 60 aya kadar vade fırsatı sunuluyor. Peki projede konur fiyatları ne kadar? İşte Pendik Lens İstanbul fiyat listesi...

Lens İstanbul daire satış fiyatları!

Aydınoğlu Grup, Renium Yapı, Egal İnşaat, Mah İnşaat’ın ortaklığıyla kurulan Lens Yapı imzasıyla hayata geçirilen Lens İstanbul'da Kurban Bayramı kampanyası başladı.

Yeni Havalimanı'na 1.000 kişi aranıyor!

Dünyanın sıfırdan inşa edilen en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nın güvenliğinden sorumlu olacak güvenlik timi için işe alımlar hızla sürüyor.

Lens İstanbul yeni kampanya Haberi

Lens İstanbul yeni kampanya

Lens İstanbul projesi 33 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 5 blok olarak inşa edilen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

İstanbul Anadolu yakası Kurtköy'de yükselen Lens İstanbul'da 1+1 daireler 66,08-103,86 metrekare, 2+1 daireler 112,01-150,53 metrekare, 3+1 dubleks daireler 177,81-209,98 metrekare, 4+1 dubleks daireler 288,53-359,47 metrekare alana sahip.

Lens İstanbul yeni kampanya detayları!
1.162 daire ve ticari alanlara yer verilen Lens İstanbul'da peşinatlar 1+1'lerde 90 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ayrıca projede 48 ay vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor. 

Teslim tarihinin yaklaştığı Lens İstanbul TEM otoyolu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Metro ve E-5'e yakın konumda yer alıyor.

Tel: 444 2 456
Web: