18 / 05 / 2024

Leon Mizrahinin babası

Leon Mizrahinin babası

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti. Mizrahi için taziye ilanı yayınlandı.

Seat Leon fiyat listesi belli oldu! Seat Leon fiyatı ne kadar? Seat Leon fiyat listesi Nisan 2024...

Otomobil dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan “Avrupa'da 2021 Yılının Satın Alınabilecek En İyi Otomobili ödülüne layık görülen Seat Leon fiyat listesi belli oldu. Peki Seat Leon fiyatı ne kadar?  

Seat Mart 2024 fiyat listesi! Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco'nun güncel fiyatları neler?

İspanyol otomobil markası olan Seat, mart ayının fiyat listesini duyurdu. Açıklanan bu rakamlar geçen aya oranla bin lira daha yükseldi. Ibiza, Leon, Arona, Ateca ve Tarraco yeni ayda ne kadar oldu? 

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Seat’ın ikonik modeli Leon’da Ağustos 2023 fiyatıyla yola devam!

Seat’ın en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden biri olan ve artık ikonikleşen Leon modeline yönelik müjdeli bir haber geldi. Seat, eylül ayı kapsamında Leon’a zam yapmadığını duyurdu.

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco Eylül fiyatları açıklandı! Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar?

Seat Leon, Ibiza, Arona, Ateca ve Tarraco güncel Eylül 2023 fiyatları tek tek açıklandı. Peki Seat modelleri Eylül 2023 fiyatları ne kadar? İşte 5 Eylül 2023 fiyat listesi...

Seat Leon’a şok zam! Tam 99 bin TL zam geldi!

Seat’ın en çok sevilen ve en efsanevi modellerinden olan Leon’a ağustos ayı kapsamında tamı tamına 99 bin TL zam geldi. Seat, Leon modelinin yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Seat’ın efsanevi modeli Leon’a tam 151 bin TL zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler resmen şoke oldu!

Seat, temmuz ayı kapsamında Leon modeline flaş bir zam yaptı. Seat’ın Türkiye pazarında en çok satılan modellerinden Leon’a tam 151 bin TL zam geldiği öğrenildi.

AUTOBEST ödüllü Seat Leon’a çılgın zam geldi! Leon’un yeni fiyatını görenler çok şaşırdı!

Seat, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Bu kapsamda, Leon modeline büyük zam geldiği görüldü.

Seat Leon Mayıs ayı fiyatı merak ediliyor! İşte 06 Mayıs 2023 fiyat listesi

İç Mekan olarak Seat Leon, geniş ve konforlu bir iç mekana sahiptir. Özellikle, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır ve ergonomik düzenlemeler ile sürücü ve yolcuların rahatlığı düşünülmüştür.

Performansı ile ünlenmiş Seat Leon'a Nisan ayında 25.000 TL zam geldi! İşte yeni fiyatı

Seat markası Leon modelinde 2023'a dair bir çok teknolojik yenilikler sunuyor. Performanslı benzinli ve dizel motorlar, hibrit ve tam elektrikli motorlar bu yenilikler arasında. Peki Seat Leon Nisan 2023 fiyatları nedir? 

Sportif tasarımlı Seat Leon'un Mart ayı zammı yapıldı mı? 22 Mart 2023 fiyat listesi 

 Seat Leon'un geniş bir motor seçeneği sunması önemli bir özelliktir. Benzinli, dizel ve hibrit motor seçenekleri mevcuttur ve bu motorlar yüksek performans, düşük yakıt tüketimi sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Peki 22 Mart 2023 fiyat listesi nedir?

Seat Leon mart ayı fiyatı belli oldu! Özellikleri neler, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Seat Leon mart ayı fiyatı belli oldu. Peki, Seat Leon özellikleri neler, fiyatı kaç TL? İşte 21 Mart 2023 fiyat listesi...

Seat Leon Şubat fiyatları dibi gördü! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi…

Çok sayıda otomobil tutkunu araç fiyatlarını araştırıyor. Bu otomobillerden biri olan SEAT’ın Leon modelini araştıranlar için modelin öne çıkan özelliklerini ve fiyat listesini derledik.

Leon Mizrahinin babası Haberi

Leon Mizrahinin babası

Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Leon Mizrahi'nin babası İsak Mizrahi vefat etti.  Mizrahi'nin cenazesi bugün saat 13:00'te Ulus Musevi Mezarlığı'na defnedilecektir. Mizrahi için Ortak Gayrimenkul Ticaret A.Ş. ve Dörtgen Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş. taziye ilanı yayınlattı. 


www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...