02 / 05 / 2024

Levent 199 satışları

Levent 199 satışları

Avrupa Yakası ofis pazarının en önemli merkezi Levent' te yükselen ve bölgedeki ofis anlayışını ve standartları değiştirecek olan projede, kiracılara yer teslimleri ise devam ediyor...

Polat Levent Exclusive satışta! Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim!

Polat Gayrimenkul tarafından İstanbul'un Levent'te inşa edilmesi planlanan "Polat Levent Exclusive" projesinde satışlar başladı. Farklı konut seçenekleri sağlayan projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı sağlanacak.

Ondörtüç Pendik'te ön satışlar devam ediyor!

Pendik'te 50 bin metrekare inşaat alanına sahip Ondörtüç Pendik Evleri'nde ön satışlar devam ediyor. Projede daire fiyatları 199 bin liradan başlıyor..

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin gayrimenkul satışları mecliste!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Büyükşehir Belediyesinin taşınmaz satışlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gök, sorularının İçişleri Bakanı Efkan Ala tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Zorlu Levent 199, 440 milyon dolara satıldı!

Zorlu Grubu'nun Zorlu Center'dan sonra hayata geçirdiği ikinci önemli gayrimenkul projesi olan Levent 199, Katarlı bir fon tarafından satın alındı. 2016 yılı için 250 milyon dolarlık yatırım hedefleyen grup, bu satışla nakit gücünü artırmış olacak.

Ferko'da satışların yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. Levent'te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi.

Ferko Signature'da satışlar devam ediyor!

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent’te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan ve bölgenin prestij noktası haline gelecek Ferko Signature’ın satışları tüm hızıyla sürüyor.

5. Levent Alibeyköy'de satışlar bu hafta başlıyor!

4 bin 188 konuttan meydana gelecek 5. Levent projesinde satışlar bu hafta başlayacak. Alibeyköy'deki Finanskent 2 arazisindeki 5. Levent projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alacak.

Levent 199 projesi 1 Temmuz 2014'te kapılarını açıyor!

İstanbul Avrupa Yakası'nın en prestijli semti Levent' te yükselen Zorlu Grup imzası taşıyan Levent 199 projesi 1 Temmuz 2014 tarihinde kapılarını açıyor. Levent metro istasyonu'na 300 metre, Zincirlikuyu Metrobüs İstasyonu'na 1,8 kilometre uzaklıkta....

Levent 199 projesi Haziran 2014'te teslim edilecek!

Levent 199 'da helikopter pisti, yeme içme üniteleri ile ofis kullanıcılarının ihtiyaçları ' tek bir merkezden karşılanıyor. Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa edilen Levent 199'da 2014 yılı Haziran ayı itibari ile yaşam başlayacak.

İstanbul İnn Levent projesinde satışlar başladı! Metrekaresi 4 bin dolar!

ÜNAL İnşaat, Özler İnşaat konsorsiyumu tarafından hayata geçirilen İstanbul İNN Levent projesinde satışlar başladı. 119 konuttan ve 10 ofisten oluşan projenin ilk bloğunda metrekare fiyatları evlerde 4 bin dolar, ticari alanlarda ise 5 bin dolar...

İnn Levent projesinde satışlar başladı!

Ünal İnşaat'ın hayata geçirdiği karma proje İstanbul Inn Levent'te lansman fiyatlarıyla satışlar başladı. 200 milyon dolarlık yatırımla hayata geçen projenin ilk bloku 15 ay sonra teslim edilecek.

İstanbul İnn Levent projesinde lansman fiyatları ile satışlar başladı!

DÜNYANIN en büyük küresel mimarlık etkinliği WAF'da (Dünya Mimarlık Festivali) finale kalan İstanbul İNN Levent projesi lansman fiyatları ile satışlar başladı. Levent'te Tekfen Tovver ve Levent Loft projelerinin hemen arkasında inşa ediliyor...

İstanbul İnn Levent'te satışlar başladı! Metrekaresi 4 bin dolara!

Dünyanın en büyük ve saygın küresel mimarlık etkinliği WAF’da (Dünya Mimarlık Festivali ) finale kalan İstanbul İNN Levent projesinde yıkım başlarken lansman fiyatları ile satışlar başladı…

Levent 199 satışları Haberi

Levent 199 satışları

ZORLU Gayrimenkul tarafından geliştirilen Levent 199 ofis projesinin yüzde 45'inin kiralanması tamamlandı. İstanbul Avrupa Yakası ofis pazarının en önemli merkezi Levent'te yükselen ve bölgedeki ofis anlayışını ve standartları değiştirecek olan projede, kiracılara yer teslimleri ise devam ediyor. 2014 yılı Haziran ayı itibari ile yasamın başlayacağı Levent 199'da ofis kiralamaları, proje danışmanları JLL ve DTZ firmaları aracılığı ile devam ediyor. 


Star...