04 / 05 / 2024

levent büyükuğur

levent büyükuğur

İstanbul Doors'u Ferit Şahenk'in sahibi olduğu D-ream'e satan Levent Büyükuğur, Avrupa'ya açıldı. Büyükuğur'un Londra'da açtığı Frescobaldi, Sardunya'nın ünlü Cala Di Volpe Otel'i ile işbirliği yaptı.

Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Berk Hamit Ekşioğlu, Gazanfer Mürşit, Levent Büyükuğur, Süleyman Kazmirci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu

Doğuş Holding'in atıl gayrimenkulleri otel ve restoran olacak!

Levent Büyükuğur, Doğuş Grubu'nun elindeki atıl gayrimenkulleri otel ve restoran olarak kullanma planları olduğunu söyledi...

Deprem uzmanı Ahmet Ercan 7'den büyük deprem olabilecek yerleri tek tek açıkladı! İşte o 7 yer!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından Türkiye'nin 7 deprem kuşağının üretebileceği en büyük depremleri tek tek açıkladı. İşte o açıklama...

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Kuşadası Körfezi'ne son dakika deprem uyarısı: 7'den büyük deprem bekleniyor mu? TÜBİTAK Başkanı tek tek açıkladı! 

İzmir Seferihisar'da 3 sene önce yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremden sonra Kuşadası Körfezi içinde fay zonu üzerinde yapılan araştırma bitirildi. Peki bölgede 7'den büyük deprem bekleniyor mu? İşte ayrıntılar...

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Büyükbay Oto Ekspertiz Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Oğur Büyükbay ve Şükrü Büyükbay ortaklığında kuruldu.

Kuşadası Körfezi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem!

Kuşadası Körfezi’nde bu sabah saat 08.26'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.97 kilometre olarak belirtildi.

Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem!

Kandilli Rasathanesi tarafından açıklanan resmi verilere göre bugün saat 07:25'te Ege Denizi Kuşadası Körfezi'nde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte son depremler...

Carrefoursa'da dana kıyma ve dana kuşbaşı fiyatlarında büyük indirim! Carrefoursa 21 Mart 2023 fiyat listesi 

Ramazana sayılı günler kala et ve kıyma fiyatları gündemden düşmüyor. Vatandaşlar indirimli et ve kıym fiyatlarını araştırıyor. Carrefoursa dana kıyma ve dana kuşbaşı et fiyatlarında büyük indirim Başlattı. İşte Carrefoursa 21 Mart 2023 fiyat listesi. 

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası'ndaki restoranı kiraya verecek!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kuşadası'nda yer alan restoranı 7 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu ihale 15 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirecek.

A101'de büyük kampanya! Dana kıyma-kuşbaşı, ayçiçek yağı, yumurta indirimi başladı! İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi

A101 Büyük olduğu için ucuz, ucuz olduğu için büyük sloganı altında 23-29 Nisan aktüel ürünler 2022 kataloğunu yayımladı. Peki A101'de bu hafta hangi ürünler indirime girdi? İşte 25 Nisan 2022 fiyat listesi...

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkeskin İnşaat Taahhüt Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Uğur Büyükkeskin tarafından kuruldu.

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden iş yeri kapanan esnafa kira yardımı!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, pandemi döneminde iş yeri kapanan esnaflardan 2 ay boyunca kira alınmadığını dile getirdi. 

levent büyükuğur Haberi

levent büyükuğur

Da Mario, Vogue, Anjelique ve Kitchenette’in de aralarında olduğu İstanbul’un popüler yeme, içme ve eğlence adreslerini Ferit Şahenk’in sahibi olduğu D-ream’e satan İstanbul Doors’un kurucu ortaklarından Levent Büyükuğur, geçen yıl şarapları ve zeytinyağlarıyla ünlü Frescobaldi ailesiyle Londra’da İtalyan restoranı açmıştı.


Oxford Meydanı ile Piccadilly’yi birbirine  bağlayan Mayfair’deki Regent Street’te hizmete giren Frescobaldi birinci yılını kutlarken, kısa zamanda şehrin popüler adresleri arasına girmiş.


Londra’da Good Food Society’i kuran Büyükuğur, Sardinya’daki ünlü Hotel Cala di Volpe’i ile işbirliği yaptıklarını söyledi.


Cala Di Volpe Otel’in aşçıları ve garsonlarının Frescobaldi’nin menüsünden lezzetleri servis edeceğini söyleyen Büyükuğur, Londra’da da Türk mutfağından lezzetlerin yer alacağı Yosma adlı bir lokanta daha...