27 / 04 / 2024

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya'nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinin inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı. 



Konya Büyükşehir Belediuye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya'nın en büyük millet bahçesi olan Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projesinde inşaat çalışmalarının hızla devam ettiğini aktardı.

MERAM MİLLET BAHÇESİ VE MEYDAN EVLERİ HIZLA YÜKSELİYOR!

Konyalıların heyecanla beklediği  Meram Millet Bahçesi ve Meydan Evleri’nde çalışmalarında büyük ilerlemeler kat edildiği belirtildi. 

KONYA'NIN CAZİBE MERKEZİ OLACAK!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına devam edilen Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projelerinin, Konya'nın bir cazibe merkezi olmasına olumlu katkıları olacağı vurgulandı.

GÜN SAYIYORUZ!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “İçinde Velesbit Müzesi’nin de yer alacağı Meydan Evleri’ni şehrimizin sosyal hayatına kazandırmak için gün sayıyoruz.” diyerkek heyecanını Konya halkıyla paylaştı.

ŞEHRE YENİ BİR SOLUK KAZANDIRACAK!

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Millet Bahçesi ve Meydan Evleri projeleri, şehrin sosyal yaşamına yeni bir soluk kazandırarak, halkın daha fazla vakit geçirebileceği ve etkinlikler düzenleyebileceği bir ortam sunmayı hedefliyor.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte, Belediye Başkanı Uğur İbrahim Konya'nın çehresi değişecek ve şehrin yaşam kalitesini artıracağını söyledi. 

Konya nın en büyük millet bahçesi ve Meydan Evleri projesi hızla yükseliyor!

KONYA MERAM'DA 8 TAKSİTLE KDV'DEN MUAF ARSA!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. 8 taksitle satışa çıkarılan arsa KDV'den de muaf olacak.

8 taksitle satışa çıkarılan arsanın muhammen bedeli 21 milyon 750 bin TL, geçici teminat bedeli ise 652 bin 500 TL olarak açıklandı.


KONYA MERAM'DA KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI SON GAZ DEVAM EDİYOR!

Maliyeti ve alanın büyüklüğü bakımından Türkiye’nin en önemli dönüşüm projeleri arasında yer alan Konya'nın Meram ilçesindeki Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi’nde inşaat çalışmaları hızla sürerken söz konusu bölgenin tarihi hazinelerini şehre kazandırma çalışmaları da özenle  devam ediyor. 

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Milli Emlak'tan Konya'da taksitle arazi!

Konya’da 8 taksitle sanayi alanı imarlı arsa satılacak!

Geri Dön