24 / 07 / 2024

levent inşaat vefat

levent inşaat vefat

Levent İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Oran'ın annesi, Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Oran, şirket ortakları Metin Oran ve Murat Oran'ın babaanneleri Zeynep Oran'ın cenazesinin 25 Aralık 2011 Pazar günü Batman'da defnedildiği açıklandı

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erseli Ersoy vefat etti! 

İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi mezunu inşaat yüksek mühendisi Erseli Ersoy hayatını kaybetti.

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

İnşaat maliyetleri kentsel dönüşümü yavaşlatıyor mu?

İzmir'de kentsel dönüşümün yavaş bir şekilde ilerlediğini söyleyen İZTO Meclis Üyesi Levent Bendeş, en büyük nedenin inşaat maliyetindeki artış olduğunu dile getirdi. 

İnşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel vefat etti!

Akhisarspor eski başkanı, inşaat mühendisi Hüseyin Eryüksel yaşamını yitirdi...

Levent Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı!

Levent Büyükdere Caddesi'nde yapımı devam eden Levent Cami'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Cami'nin kaba inşaatının yüzde 75'i tamamlandı. 

Evrim Karayel'in babası vefat etti!

İnşaatçılar Derneği (İNDER) üyesi ve NG Güral İnşaat Genel Müdürü Evrim Karayel'in babası vefat etti. 

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

İnşaat mühendisi Mazlum Gözenoğlu vefat etti!

Mardin Nusaybin'de uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu şehit olan inşaat mühendisinin 27 yaşındaki Mazlum Gözenoğlu olduğu belirlendi.

Levent Cami işte böyle olacak! İnşaatı başladı!

Levent Camisi'nin inşaatına başlandı. 20 bin kişi kapasiteli olacak Levent Cami, klasik mimari özelliklere sahip. Cami inşaatında modern inşaat tekniklerinin tamamı kullanılacak...

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

Bursa'da cami inşaatından düşen işçi öldü!

Bursa Merkez Osmangazi'de inşaatı devam eden caminin çatısından düşen Murat Yıldız (22) vefat etti. Yıldız'ın cenazesi, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi...

levent inşaat vefat Haberi

levent inşaat vefat

BTM A.Ş, Levent Kağıt A.Ş., Levent İzolasyon A.Ş. İzmir, Levent İnşaat A.Ş. İstanbul ve LLP Polpan Kazakistan şirketleri tarafından verilen ilanda, Zeynep Oran'ın vefatı ile ilgili olarak şu ifadeler kullanıldı:

"Yönetim Kurulu Başkan Yardımcımız Mustafa Oran'ın kıymetli annesi, Yönetim Kurulu Üyemiz Fırat Oran, Şirket Ortaklarımız Metin Oran ve Murat Oran'ın babaanneleri Sayın Zeynep Oran Hanımefendiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Cenazesi 25.12.2011 Pazar günü Batman'da defnedilmiştir. Merhumeye Tanrı'dan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi.

...