14 / 08 / 2024

levent kanyon havadan

levent kanyon havadan

İstanbul Levent'te yer alan Kanyon Alışveriş Merkezi'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Gülben Ergen Levent’te mekan açtı!

Gülben Ergen, Levent’teki Kanyon AVM’nin arkasında bir mekân açtı. Mekanının adını ‘Dadı’nın Mutfağı’ koyan Ergen, ''Dadı, aslında paket servis üzerine kurulu. Ama yemekleri yerinde tadıp Gülben Ergen’le selfie çektirmek isterseniz, minicik bir salonu da var''dedi.

Kanyon AVM 650 bin metrekarelik kiralanabilir alana ulaştı!

Şişli-Levent hattında 650 bin metrekarelik kiralanabilir alana ulaşıldığını belirten Kanyon Genel Müdürü Cem Eriç, “10 yıl önce Kanyon açıldığında bu rakam 200 bin metrekareydi” dedi

Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri!

60 ay vade imkanı sağlanan projede daire büyüklükleri 59 metrekareden başlıyor. Ünal İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon!

Daire büyüklüklerinin 59 metrekareden başladığı proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Şişli İstanbul Inn Levent lokasyon bilgisi kapsamında Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları!

21 kattan meydana gelen İstanbul Inn Levent Beşiktaş projesi Kanyon AVM’ ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. İstanbul Inn Levent Beşiktaş fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Beşiktaş İstanbul Inn Levent ödeme koşulu kapsamında 60 ay taksitlendirme sağlanıyor.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyat!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Şişli İstanbul Inn Levent fiyat listesi kapsamında daireler 250 bin dolardan başlıyor.

Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri!

Dairelerin büyüklükleri 59 metrekareden başladığı proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Şişli İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor.

Inn Levent İstanbul ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği Inn Levent İstanbul projesinde Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunuyor. Peki Inn Levent İstanbul ne zaman teslim?

İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim!

Kanyon AVM’ye 300 metre yakınlıkta bulunan proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. İstanbul Beşiktaş Inn Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi!

Kanyon AVM’ye 300 metre uzaklıkta olan İstanbul Inn Levent Rezidans'ın ilk etabında 130 adet daire satışa sunuldu. Proje 200 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. İşte Şişli İstanbul Inn Levent teslim tarihi...

İstanbul Levent Inn projesi Temmuz 2016'da teslim edilecek!

ÜNAL İnşaat ve Özler İnşaat, İstanbul Levent’te 200 milyon dolar yatırımla kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriyor. Kanyon AVM’ye 300 metre mesafede konumlanan projede daire fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor.

Beşiktaş Inn Levent ulaşım!

İstanbul'un Şişli ilçesi sınırları içerisinde bulunan projenin ilk iki katı ofislerden meydana geliyor. Beşiktaş Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında proje Kanyon AVM’ye 300 metre kadar uzaklıkta yer alıyor.

levent kanyon havadan Haberi

levent kanyon havadan


Kanyon AVM'nin havadan video görüntüsü için...