28 / 07 / 2024

levent kimya endüstriyel yatırım

levent kimya endüstriyel yatırım

Yıllık 72 milyon şişelik üretim kapasitesi bulunan levent Kimya, endüstriyel ürünler grubundaki yatırımlarıyla son yıllarda oldukça hızlı gelişen inşaat sektöründe ciddi bir pay almayı hedefliyor..

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zakkum Plastik Branda İnşaat Endüstriyel Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Nazım Hikmet Aslan tarafından kuruldu.

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akut Metal Endüstriyel Makine Kimya İnşaat Yedek Parça İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aykanat tarafından kuruldu.

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Adessa Endüstriyel Makine Metal Kimya İnşaat Hırdavat Orman Ürünleri İç Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eren Köse tarfından kuruldu.

Nis Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nis Endüstriyel Ürünler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Gayretli tarafından kuruldu.

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Linamaks Yapı Ve Endüstriyel Sanayi Ekipmanları İmalat Pazarlama Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Furkan Doğanay tarafından kuruldu.

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Exa Group Endüstriyel Ürünler Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün İstanbul'da kuruldu.

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması'na son başvuru 14 Ağustos!

Endüstriyel ve Mimari Doğal Taş Tasarım Yarışması için başvurular başladı. Son katılım tarihi 14 Ağustos olarak açıklanan yarışmanın bütün süreçleri online olarak gerçekleştirilecek...

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Gaziantep'teki gayrimenkulünü kiraya veriyor!

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil'de yer alan gayrimenkulü kiraya verecek.

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Remtes Mühendislik Endüstriyel İmalat Montaj Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Eser Pul, Utku Kepcen ve Emin Korkut ortaklığında kuruldu.

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamon Endüstriyel Makine Çelik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli Nuri Yiğit tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lineard Endüstriyel Zemin Çözümleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Önalan ve Volkan Burak Uzun tarafından kuruldu.

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnergo Endüstriyel Akustik İzolasyon İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdi Kılavuz tarafından kuruldu.

levent kimya endüstriyel yatırım Haberi

levent kimya endüstriyel yatırım

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi'nde 1979 yılında Güngör Pekşen ve Levent Pekşen tarafından kurulan ve bugün PorÇöz, Yağ-Çöz, Kir-Çöz, Sodamatik, Pro-5, gibi markalarla temizlik ürünleri pazarında yer alan Levent Kimya, ürün yelpazesine eklediği 750 mililitrelik sprey ambalajlı bu yeni ürünlerle ürün yelpazesini zenginleştirmeyi amaçlıyor. 

Son dönemlerde daha fazla çevre dostu ürünlere yönelik çalışmalarını hızlandıran Levent Kimya diğer yandan başta inşaat sektörüne yönelik olarak hazır beton ve çimento katkı kimyasallarına yönelik çalışmalarında da son aşamaya gelmiş durumda. Bu alanda endüstriyel markaları Lenix ile yer alacak olan firma bu sayede bireysel son tüketici pazarına ilave olarak endüstriyel pazarda da sektörün önde gelen oyuncularından biri olmayı hedefliyor. 


ÖNCELİĞİMİZ ALT YAPI 


Levent Kimya Yönetim Kurulu Başkanı Atıl Pekşen şirketin son dönemdeki yeniden yapılanması ve yatırımları konusunda bilgi...