05 / 05 / 2024

Levent Kırcanın mirası ne olacak

Levent Kırcanın mirası ne olacak

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı.

'Cem Yılmaz Levent'teki villasını 100 milyon liraya satıyor' iddiasına cevap: Artık şakadan çıktı...

Komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz, Levent’teki villasını 100 milyon liraya satışa çıkardığına dair haberler gelirken, Cem Yılmaz ''artık şakadan çıktı, maksatlı bir şeye dönüştü'' diyerek çıkan haberlere tepki gösterdi.

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hisselerini devraldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap'ın inşa edileceği İstanbul, Eyüpsultan, 858 Ada, 2 Parsel'de yer alan 43 bin 405 metrekarelik arsanın 2484745/434056 hissesini devraldı. Aynı zamanda, KİPTAŞ'a ait olan 1752316/4340561 hisseli tapu devrinin de tamamlandığı da belirtildi. 

Murat Levent Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2013 günü beyin kanseri nedeniyle hayatını kaybeden Murat Levent Tatlıcı’nın Amerikalı eşi Donna Marie Tatlıcı, kayınvalidesi Sevil Tülin Turner’e dava açtı. Amerikalı gelin, eşi Levent Tatlıcı’nın ölmeden 4 ay önce ABD’de hazırladığı vasiyetnamenin Türkiye’de de tanınmasını talep etti.

Levent Kılıç kimdir? 

Ziraat GYO Genel Müdür Yardımcısı Levent Kılıç kimdir? Levent Kılıç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Levent Kılıç'ın biyografisi...  

Matild Manukyan'ın mirasında 36 akrabası hak sahibi çıktı!

Eski vergi rekortmeni, genelev kraliçesi Matild Manukyan'ın mirasına ortak olmak isteyen 36 akrabasının avukatı Oktay Köse, 36 kişinin mirasta hak sahibi olduğunu kanıtladı.

Vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın mirası dava konusu oldu!

Vergi rekortmeni Matild Manukyan’ın milyonlarca liralık servetinin tek mirasçısı 80 yaşındaki Kerope Çilingir’in vefatının ardından mal varlığına tedbir konuldu.

Enver Paralı'nın mirası davalık oldu!

Milyarlarca TL'yi bulan mal varlığı, çocukları ve torunları arasında miras kavgasına neden olan işinsanı Enver Paralı'nın mirası davalık oldu...

Evlatlık çocuğun miras hakkı var mıdır?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Kardeşlerim ile birlikte hiç evlenmeyen teyzemin üzerine evlatlık geçtik. Anne ve babamın mirasında hakkımız var mı? Teşekkür ederim.' sorusunu yanıtladı.

Çocukların miras hakkı nedir?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Babam ve annem birlikte bir ev almışlardı. Evin bedelinin bir kısmını babam yazlığını satarak ödedi. Diğer kısmı için bankadan annem adına kredi kullandılar. Çocukları olarak bizim bugün için bu evde miras hakkımız var mı? ' sorusunu yanıtladı.

Salih Tatlıcı'nın miras davasında şok gelişme!

2009 yılında vefat eden ve geride 3 milyar dolarlık servet bırakan Salih Tatlıcı’nın mirasçılarından eşi Nurten Tatlıcı ve Uğur Tatlıcı, miras davaları nedeniyle yıllardır atıl durumda olan Zincirlikuyu’sa bulunan Tat Towers’ın koronavirüsle mücadele için Sağlık Bakanlığı’na tahsisi için mahkemeye b

Faruk Yalçın’ın miras davasında yargıtay son sözü söyledi!

Süreyya Yalçın Dünyanın en zenginleri listesine giren ve ölümüyle yaklaşık 4 milyar dolarlık servet bırakan iş insanı Faruk Yalçın’ın mirasının yarıya yakınını alacak...

Hangi varlıkların mirasçıya geçiş garantisi yok?

Mirasçılar ölen kişinin malvarlığını paylaşır. Nakit olsun, hisse senedi vb. menkul kıymet olsun, bina, arsa, tarla gibi taşınmaz olsun, tümü mirasçılara payları oranında pay ediliyor. Peki hangi varlıkların mirasçıya geçiş garantisi yok?

Selçuk Arslan'ın kızına miras kumpası!

İngiltere’de mağaza zinciri olan Selçuk Arslan, beyin tümöründen yaşamını yitirdi. Çinli sevgilisi hasta yatağında iş adamına kağıt imzalatıp kızını tüm mirastan devre dışı bıraktı.

Levent Kırcanın mirası ne olacak Haberi

Levent Kırcanın mirası ne olacak

Geçtiğimiz sene vefat eden Levent Kırca’nın Oya Başar’dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı.


Kardeşlerin talebini kabul eden mahkeme, “Umut ve Ayşe Kırca’nın babalarının mirasının reddettiklerinin tespitine karar verildi” dedi.


Vefatından bir ay önce Ayşe Arman’a röportaj veren Levent Kırca, ekonomik sıkıntılarından bahsetmişti. Mirası reddeden kardeşler, böylelikle ünlü oyuncunun borçlarından da sorumlu tutulmayacaklar.   



Hürriyet 



Haber Takvim'de şu şekilde yer aldı


Kanser tedavisi gördüğü hastanede 67 yaşında hayatını kaybeden usta oyuncu Levent Kırca'nın Oya Başar'dan olan oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, babalarının mirasını reddetmek için dava açtı. 5 ay önce yaşamını yitiren Kırca, tüm mirasını çocuklarına bıraktı. Vefatından iki ay sonra Kırca'nın oğlu Umut Kırca ile kızı Ayşe Kırca, 3 Aralık 2015...