29 / 04 / 2024

Levent Life teslimleri

Levent Life teslimleri

Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen ve iki kuleden oluşan Levent Life projesi 144 rezidans ve 64 ofisten oluşuyor.

Elite Life FSM'de yüzde 40 peşinatla! 18 ay sonra teslim!

Elite Life FSM projesinden yüzde 40 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 18 ay sonra yapılacak proje 2 blok olarak yükseliyor. 

Antalya Sidel Life Mart 2024'te teslim! 

Sidel İnşaat imzası ile hayata geçirilen Sidel Life projesinin teslimleri 2024 yılının Mart ayında gerçekleştirilecek. Projede 1 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Vitacourt Life'ta hemen teslim 3+1 konutlar!

Çevik İnşaat tarafından hayata geçirilen Vitacourt Life'ta yer alan 3 oda 1 salon konutların teslimleri hemen yapılıyor. İşte Vitacourt Life projesi ile ilgili detaylar...

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Artı 1 Life Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Akbulut ve Aslan Çoban ortaklığında kuruldu.

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venüs Life Emlak Ve Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Life Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlığı Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Levent Keleş tarafından kuruldu.

Onur Park Life projesinde anahtar teslimleri başlıyor!

Onur İnşaat A.Ş ve Onur Çimento Yapı A.Ş,  yarım asırlık deneyimi ile demir, çimento ve betonun; mühendislik ve mimarlığın bir araya gelmesiyle güvenin inşa edildiği Onur Park Life İstanbul’da ilk etabın satışları tamamlandı. 

Alibeyköy 5. Levent Sitesi satılık ev fiyatları 2018!

"Daireni gör, fırsatı yakala, yaşamaya başla!" sloganı ile kampanyasını duyuran  Torunlar 5. Levent projesinde daire teslimleri başladı..

Frezya Life Evleri'nde 360 bin TL'ye! Yeni Proje!

DNY Dinay İnşaat 166 daireden oluşan Frezya Life projesine imza atıyor. Projede daire teslimleri 2019 yılında yapılacak..

5. Levent basın buluşması 12 Ocak'ta!

Torunlar GYO tarafından 2015 Nisan ayında inşasına başlanan 5. Levent Projesinde daire teslimleri başladı. 

Reform Life Avcılar teslimleri!

Delta Arazi Geliştirme İnşaat imzası taşıyan Reform Life projesi toplam 124 konuttan oluşuyor. Peki Reform Life Avcılar teslimleri ne zaman?

Cadde Life Eyüp'te 450 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

Özsaha İnşaat'ın Eyüp'te konumlandırdığı Cadde Life projesinde 2+1 daire fiyatları 450 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimleri 2018 Mart'ta yapılacak...

Torunlar 5. Levent Evleri fiyatları!

Torunlar 5. Levent Evleri fiyatları 687 bin TL'den başlıyor. Projedeki konutların ilk etap teslimleri bu yılın sonunda yapılacak...

Levent Life teslimleri Haberi

Levent Life teslimleri

İstanbul'un iş ve yaşam merkezi olarak görülen Levent'te yeni LeventLIFE projesi gerçekleştiriliyor. Baray İnşaat, İmaj İnşaat ve Svot Yapı tarafından 100 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen ve iki kuleden oluşan proje, 144 rezidans ve 64 ofisten oluşuyor. 


A+ ofis ve rezidanslann bulunacağı LeventLIFE'da teslimler 2016 yılı sonunda başlayacak. Fiyatları 375 bin dolardan başlayan projede alanların şimdiden yüzde 50'si satıldı. Banka kredisine uygun LeventLIFE OFFICE'de ise satış fiyatları 772 bin dolardan başlıyor.  LeventLIFE OFFICE projesinde, kablolu TV, uydu sistemi, fiber optik kablolama sistemi ve fiber optik ADSL ile çalışanların iş yaşamına güçlü teknolojik altyapı sunuyor. 



Yeni...