03 / 05 / 2024

levent loft değerlendirme

levent loft değerlendirme

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Levent Loft değerleme raporu yayınlandı.

Yapı Kredi Gayrimenkul Bomonti Levent Loft'un değerleme raporunu yayınladı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Bomonti Levent Loft' un değerleme raporunu yayınladı...

Yapı Kredi Koray GYO Levent Loft'taki gayrimenkullerini 165.7 bin TL'ye kiraya verdi!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde bulunan Levent Loft'ta bulunan gayrimenkullerinden  Ekim 2020'de, diğeri ise Aralık 2020'de yıllık bazda toplam KDV hariç 165 bin 763 TL  bedelle kiraya verildi. 

Yapı Kredi Koray GYO Levent Loft 2 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Levent Loft 2 (Bahçe)" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Levent Loft 2 gayrimenkul 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Levent Loft 2'ye ilişkin Terra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Beykoz Belediyesi yıl sonu değerlendirme toplantısı yapıldı!

Beykoz Belediyesi bir senelik yatırım ve çalışmaların masaya yatırıldığı Yılsonu Değerlendirme Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

Levent Loft Bahçe 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Levent Loft Bahçe projesine ilişkin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Szutest Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Dudullu Şubesi açıldı!

Szutest Uygunluk Değerlendirme Anonim Şirketi Dudullu Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Depremle ilgili uzmanlardan ilk değerlendirme!

Merkez üssü Yalova'nın Çınarcık ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem paniğe neden oldu. Peki bu depremin beklenen büyük İstanbul depremi ile bağlantısı var mı? İşte uzamanlardan ilk değerlendirme....

Elbistan’ın imar planları için İtiraz Değerlendirme Komisyonu kuruldu!

Kahramanmaraş Elbistantan'ın askı sürecindeki imar planları ile ilgili olarak itirazların değerlendirilmesi için İtiraz Değerlendirme Komisyonu oluşturuldu.

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Gayrimenkul Değerlendirme Ve Projelendirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda faiz konuşuldu!

Ekonomi Değerlendirme Toplantısı'nda, "Bankalara, ekonomimizin en önemli itici güçlerinden olan gayrimenkul sektörüne yönelik kredilerde kolaylık sağlamaları tavsiye edilmiştir" denildi...

Müteahhitlik karneleri 2018 yılı değerlendirme kat sayıları belli oldu!

Müteahhitlik karneleri değerlendirme kat sayıları 2018 belli oldu. Değerlendirme katsayıları bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

Sosyal Etki Değerlendirme (SED) raporlarının kentsel dönüşümde zorunlu olması için kanun teklifi verildi. Peki, Sosyal Etki Değerlendirme nedir?

levent loft değerlendirme Haberi

levent loft değerlendirme

Yapı Kredi Koray GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ' in 34-g maddesi uyarınca, Şirketimiz portföyünde yer alan ''Levent Loft Bahçe" projesine ilişkin TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanan 2014 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır.


Dosya için