03 / 05 / 2024

Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi

Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi

GYODER Eski Başkanı, İhlas GYO Eski Genel Müdürü, Emlak Konut GYO Eski Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur, 50 bin TL sermaye bedeli ile şirket kurdu...

Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi, Muhammet Haluk Sur Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Temmuz'da Yapı Kredi Plaza'da kuruldu.

Polat Gayrimenkul'den Levent'e karma rezidans ofis projesi geliyor! Polat Levent Exclusive için düğmeye basıldı

Polat Gayrimenkul, İstanbul’un seçkin semti Levent’te çok özel bir proje olan Polat Levent Exclusive projesini hayata geçiriyor.

Assan Gayrimenkul'den, Ataşehir'e 213 odalı otel geliyor!

Assan Gayrimenkul, Ataşehir'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Assan Gayrimenkul'ün otel projesi 749 milyon 256 bin 976 TL'ye mal olacak.

Yeni Levent'te Dap Gayrimenkul'ün ve Emlak Konut GYO'nun toplam geliri yükseldi! 

Dap Gayrimenkul ve Emlak Konut GYO Yeni Levent projesinde Asgari Şirket Payı Toplam Gelirlerinin yükseldiğini duyurdu. Peki her iki şirketin projedeki toplam geliri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Levent Palace Otel Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi Kağıthane'de Mehmet Ergün ve Suna Palanlı ortaklığında kuruldu.

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi açıldı!

Elit Gayrimenkul Değerleme Anonim Şirketi Levent Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile İhsan Karabacak tarafından açıldı.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Levent Maslak Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Halil Uçar ve Meltem Telli ortaklığında kuruldu.

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzu Otel İşletmeciliği Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özen Kuzu, Gökçen Kuzu ve Güven Kuzu ortaklığında kuruldu.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Halk GYO Levent Otel 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan "Levent Otel" binasına ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi Haberi

Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi

GYODER Eski Başkanı, İhlas GYO Eski Genel Müdürü, Emlak Konut GYO Eski Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Sur bugün 50 bin TL'lik sermaye ile Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi'ni kurdu. 


Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi'nin Müdürlüğü'nde Haluk Sur yer alıyor. Şirket; Beşiktaş, Büyükdere Caddesi, Yapı Kredi Plaza C Blok'ta bulunuyor. 


Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi'nin detayları için tıklayınız!


Levent Otel Gayrimenkul Yapı Taahhüt Yatırım ve İşletmeciliği Anonim Şirketi iş konusu;

1-Arsa, arazi, mesken, otel ve  işyeri niteliğinde her türlü gayrimenkulün inşası, ihyası, satın alınması, kiralanması, işletilmesi,işlettirilmesi,yerli yabancı özel resmi gerçek ve tüzel kişilere kiraya verilmesi ve satılması bu amaçlarla yurt içinde ve yurt dışında ticari/idari/teknik tesisler kurulması, müteahhitlik...