30 / 04 / 2024

Levent Tekfen Kule

Levent Tekfen Kule

Levent'te yer alan Tekfen Kule www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Tekfen Kule Levent'in havadan videosu!

Tekfen Kule 18 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Levent Tekfen Kule projesinin havadan görüntüleri!

Tekfen'in hayata geçirdiği ve Levent'te yer alan Levent Tekfen Kule projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Tekfen Kule projesi havadan görüntülendi!

Tekfen Kule projesini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Tekfen Kule'nin havadan videosu!

Levent'te yer alan Tekfen Kule'nin havadan görüntülerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

KPMG Türkiye, Levent İş Kule 3'e taşındı!

Cushman & Wakefield, KPMG Türkiye’nin İstanbul’daki yeni ofis projesi için ‘Kiracı Danışmanlığı’ ve ‘Proje Yönetimi’ hizmetlerini sundu.

İş GYO Kule 3'de kiralık katlar!

İş GYO imzasıyla hayata geçirilen  Kule 3  projesi İstanbul Avrupa Yakası Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yükseliyor. İş GYO Kule 3'de kiralık katlar alıcılarını bekliyor.

Tekfen, Katar'da 40 bin kişilik stadyum inşa edecek!

Tekfen İnşaat Genel Müdürü Levent Kafkaslı, Katar'da inşa edilecek Al Thumama Stadyumu için imzayı attı. 40 bin koltuk kapasiteli Al Thumama Stadyumu, 2020’de tamamlanacak.

İş Kuleleri Kompleksi'nde Kule 3 kiralanıyor!

Kule 3 projesi İstanbul Avrupa Yakası’nda, merkezi iş alanı Levent’te, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alıyor. Kule 3 tadilatlar sonrası 1 Nisan 2017 tarihinde kiracılarına kapılarını tekrar açacak.

Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kule Endüstriyel İnşaat Taahhüt Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kurtuluş Siso ve Levent Yıldız ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukala Caddesi'nde kuruldu.

Levent Nida Kule iletişim!

Levent Nida Kule iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 55 bin metrekare inşaat alanından oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Kristal Kule’de Otis Türkiye imzası!

Lider ve öncü asansör firması Otis, İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Finansbank Kristal Kule’ için dizayn ettiği ‘hızlı’ ve ‘akıllı’ asansör sistemi ile yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

Levent Şeker Kule'de yaşam başladı!

LEED Silver Adayı A sınıfı ofis binası Levent Şeker Kule'de yaşam başladı. Büyükdere Caddesi üzerinde hayata geçirilen projede ofislerin alanları minimum 500 metrekareden oluşuyor.

İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 21 kattan meydana geliyor. İstanbul Inn Levent Şişli iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 679 58 58 olarak belirlendi.

İstanbul Inn Levent satılık konut!

Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunan proje 5 bloktan oluşuyor. İstanbul Inn Levent satılık konut tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın mesafede bulunuyor. Şişli İstanbul Inn Levent fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım!

Ünal İnşaat İstanbul Inn Levent ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul'un Şişli ilçesinde bulunan Levent Loft ve Tekfen Tower projelerinin arkasında yer alıyor. Proje Ünal İnşaat ve Özler İnşaat işbirliği ile hayata geçiriliyor.

Levent Tekfen Kule Haberi

Levent Tekfen Kule


Tekfen Tower Levent'in havadan görüntüleri için...