28 / 04 / 2024

Leyla Bilginel ve oğlu phuket

Leyla Bilginel ve oğlu phuket

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti. Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Leyla Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 29 milyon 908 bin 932 TL sermaye bedeli ile Ayşe Pürlen Dizdar Köksalan, Şerif Yılmaz Dizdar ve Pamir Güçlü Dizdar ortaklığında kuruldu.

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Münevver Turizm Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 50.00,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Dural tarafından kuruldu!

W Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

W Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 30.000,00 TL sermaye bedeli ile Leyla Sadıgova tarafından kuruldu.

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Str Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İskender tarafından kuruldu.

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

1071 Lh İnşaat Otomotiv Taşımacılık Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Çetin tarafından kuruldu.

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Bio Teknoloji İlaç Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün PEndik'te Bekir Çakıcı, İsmail Aslan ve Leyla Tarhan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lia Design Studio Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de Leyla Nuriye İlman Yörür tarafından kuruldu.

Lemak Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lemak Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Ataköy’de  2 milyon TL sermaye bedeli  ile Leyla Şenyurt

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genç Ay Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Genç tarafından kuruldu.

Hasekizade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasekizade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatma Leyla Haseski Hakyol, Fikriye Haseski Demir ve Osman Demir ortaklığında kuruldu.

Memba Yapı Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Memba Yapı Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla İkisivri ve Seher Yüksel ortaklığında kuruldu.

Ergenekon Enerji Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergenekon Enerji Mühendislik Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birce Ergenekon, Direnç Ergenekon, Kerim Ümit Ergenekon ve Leyla Ergenekon tarafından kuruldu.

Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a haciz şoku!

Türkiye'nin önde gelen iş insanlarından olan Leyla Alaton ve Vedat Aksel Alaton’a, hissedarı oldukları Alvimedica’nın bir bankaya olan kredi borcu nedeniyle haciz kararı geldi...

Leyla Bilginel ve oğlu phuket Haberi

Leyla Bilginel ve oğlu phuket

Oyuncu Leyla Bilginel 7 yaşındaki oğlu Kayra ile 5 ay önce Türkiye'yi terk etti.


Uzakdoğu adası Phuket'e yerleşti. Ana-oğul tropikal bir ormanın ortasında 60 metrekarelik evde yaşıyor.


Leyla Bilginel "Sperm bankasından hamile kaldınız. Bu konudaki baskılara dayanamadığınız için mi Türkiye'yi terk ettiniz?" sorusuna cevap verdi.


Bilginel "Kaçmadım. Çocuğumu mutsuz ve öfke dolu bir ortamda yetiştirmek için buradayım. Phuket'te 5 yıl yaşayacağız. Sonra rüzgar nereye eserse oraya." dedi.


Leyla Bilginel "Zengin bir sevgilisi var. Geçimini o sağlıyor" şeklindeli iddiaya da şöyle cevap verdi:


"Türkiye'de 4 evim var. Birini oğlumun eğitimine ayırdım. Diğerini satıp buradan ev alacağım. İkisinin kira geliri ile rahatlıkla geçinirim. En kötü ihtimalle adada masaj yapar, harçlığımızı çıkarırım."


Kayra'ya babasının olmadığını da açıklayan Leyla Bilginel sözlerine şöyle devam etti:


"Oğlum sperm bankasını bilmiyor. 'Babam nerede?'...