30 / 04 / 2024

Leyla Doğrular ödül

Leyla Doğrular ödül

Aykuthall Architectural Interiors'ın kurucusu Mimar Leyla Doğrular, European Property Awards'tan 5 yıldızlı ödül kazandı.

2024 konut almak için doğru yıl mı? Fiyatlar ne zaman düşecek?

Emlak piyasasında durgunluk devam ederken, konut fiyatlarında da artış hızı yavaşladı. Broker İlker Şenocak, x sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, yatırımcılar için “2024 yılı konut almak için doğru yıl mı?” sorusunun cevabını verdi.

Doğalgaz nasıl daha az yakar? Doğalgaz nasıl yakılmalıdır?

Doğalgaz faturaları nasıl düşürülür, Doğalgaz nasıl daha az yakar, Doğalgaz nasıl yakılmalıdır? Bu sorular havaların soğuması ile birlikte şu aralar sıklıkla soruluyor. İşte detaylar!

Doğuş GYO faaliyet raporuna iki ödül birden!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Doğuş GYO) 2020 yılı Faaliyet Raporu iki ödül birden aldı.

Tekfen Holding 'Türkiye İklim ve Su Liderleri' ödülünü aldı!

Tekfen Holding, iklim değişikliğinin etkilerini düşürmek ve doğal kaynakların koruması amacıyla iş dünyasının işleyişini değiştirmeyi planlayan CDP İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarında ayrı ayrı “A (-)” bandında derecelendirilerek “Türkiye İklim ve Su Liderleri” ödülünün sahibi oldu.

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Kuşköy'ün mimari projesine Uluslararası İdealkent Ödülü!

Doğu Karadeniz'de halk arasında "kuş dili" olarak ifade edilen ıslık dilinin çıkış noktası Kuşköy'ün mimari projesi Avrupa'dan ödül aldı.

Ankara Güdül Kent Müzesi ve Öğrenci Yurdu açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, toplu açılış töreni için Güdül’deydi.

Hürriyet Emlak, Emlağın En’leri ödül töreni 19 Eylül'de!

Hürriyet Emlak, “Emlağın En’leri” ödül töreni Vuslat Doğan Sabancı’nın ev sahipliğinde 19 Eylül'de yapılacak...

Mimar Leyla Doğrular'a 5 yıldızlı ödül!

Aykuthall Architectural Interiors'ın kurucusu Mimar Leyla Doğrular, European Property Awards'tan 5 yıldızlı ödül kazandı.

Duygu Yalçınkaya'ya 11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi'nden ödül!

11.Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi, 20-21 mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İran ve Avrupa'da televizyonlarda Emlak Turu programları yapan Duygu Meltem Yalçınkaya, Orta Doğu ülkelerinde iş yapan iş kadını ödülü verildi.

ODE Yalıtım'a ihracat ödülü!

Yalıtımda dünya markası olma vizyonu doğrultusunda her alandaki yatırımlarına ara vermeden devam eden ODE Yalıtım, İklimlendirme Sanayi İhracatçı Birlikleri’nden ihracat ödülü kazandı.

Has Mimarlık ING Bank Kahramanmaraş projesine Yapıt Ödülü!

HAS Mimarlık, ING Bank Kahramanmaraş IT ve Operasyon Merkezi binasının doğru hazırlanan mimari projesi ile “2012-2014 Dönemi Yapıt Ödülünü” almaya hak kazandı.

Leyla Doğrular ödül Haberi

Leyla Doğrular ödül

European Property Awards'ın 26'ncısı Londra'da düzenlendi. Mimar Leyla Doğrular, dekorasyon dalında "En İyi İç Dekorasyon" kategorisinde Özel Konut Ödülü Five Star ile yıldızı Türkiye'ye getirdi. 
                     

Leyla Doğrular, Türkiye’de ve dünyada pek çok projeye imza tan Aykuthall Architectural Interiors'ın kurucusu. Doğrular, “Projelerimizin hepsi kişiye özel ve benzersiz… Ülkemizden ve diğer ülkelerdeki kuvvetli rakiplerden oluşan bir platformda böyle bir ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşıyorum." şeklinde konuştu. Doğrular, 2003'ten beri hem tasarım, hem uygulama alanında faaliyet gösteren firmasıyla, yurt içi ve yurt dışında çok sayıda çalışmaya imza...