05 / 05 / 2024

Leyla Özdemir kimdir

Leyla Özdemir kimdir

Türkiye’nin önde gelen iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan, lokasyonu, marka karması, modern mimarisi ve sosyal alanlarıyla dikkat çeken Buyaka 2015 yılında 400 milyon lira ciro hedeflediğini açıkladı.

Leyla Özdemir Buyaka AVM'nin müdürlük koltuğuna oturdu!

İstanbul'un önemli alışveriş merkezlerinden biri haline gelen Buyaka' da yaşandı. Buyaka AVM'nin müdürlük koltuğuna Leyla Özdemir oturdu. Leyla Özdemir, profesyonel iş hayatına 2002 yılında başladı...

Yeni Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir kimdir? Mahinur Özdemir evli mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamalara göre; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı görevini üstlenecek isim Mahinur Özdemir Göktaş oldu. Peki, daha önce Türkiye Cumhuriyeti'nin Cezayir Büyükelçisi olan Mahinur Özdemir Göktaş kimdir, kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nazım Özdemir Kimdir? Nazım Özdemir nerelidir?

Nazım Özdemir kimdir? Nazım Özdemir’in mesleği nedir? Nazım Özdemir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Leyla Alaton kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton kimdir? Leyla Alaton daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Leyla Alaton'un eğitim hayatı nasıldı? Leyla Alaton'un hayatına dair merak edilenler.

Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

AK enerji Yönetim Kurulu Üyesi Demet Özdemir kimdir? Demet Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Demet Özdemir'in eğitim hayatı  nasıldı? İşte Demet Özdemir'in hayatına dair merak edilenler.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

İbrahim Özdemir kimdir?

Galatasaray Kulübü başkan adayı İbrahim Özdemir kimdir? İbrahim Özdemir daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte İbrahim Özdemir'in biyografisi....

Didem Sübar Özdemir Kimdir?

BİREVİM Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Didem Sübar Özdemir kimdir? Didem Sübar Özdemir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Didem Sübar Özdemir'in biyografisi...

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Emrah Özdemir kimdir?

Emrah Özdemir, 2019 yerel seçimlerinde AKP Niğde Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Emrah Özdemir kimdir? Emrah Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Özdemir Çetin kimdir?

Özdemir Çetin, Remax'ın Gayrimenkul Satış Direktörü oldu. Peki, 20 yıllık kariyerinde gayrimenkul sektörünün değişik alanlarında bulunan Özdemir Çetin kimdir?

Leyla Yücel kimdir?

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..

Leyla Üstel Çağatay kimdir?

1991 yılından bu yana sahibi olduğu Paradiana Danışmanlık Organizasyon & Turizm Gayrimenkul Geliştirme ve Otel, Turizm Yatırımları Danışmanlığı’nda halen çalışma hayatına devam etmekte olan Leyla Üstel Çağatay kimdir?

Gürhan Özdemir kimdir?

İNTES Yönetim Kurulu Üyesi Gürhan Özdemir kimdir? Gürhan Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürhan Özdemir, ne zamandan beri İNTES bünyesinde hizmet veriyor? İşte Gürhan Özdemir..

Leyla Özdemir kimdir Haberi

Leyla Özdemir kimdir

Bu yıl üçüncü yaşını kutlayan kaliteli ve ferah alışverişin adresi Buyaka, belirlediği hedefleri yakalayarak 360 milyon TL ciro ve 9 milyon ziyaretçi sayısına ulaştı. AVM ve 4 ofis kulesi ile hizmet veren proje, dev markalara ev sahipliği yapıyor.


Alışveriş merkezi ve 4 ofis kulesini bünyesinde barındıran Buyaka, üçüncü yıldönümünü ulaştığı 9 milyon ziyaretçiyle kutluyor. 31 bin metrekarelik kiralanabilir alışveriş merkezi alanı ile 110 bin metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulan ve 160 mağazadan oluşan Buyaka, iş ve yerleşim alanlarına ev sahipliği yapan Ümraniye Tepeüstü’nde konumlanıyor. Buyaka Gayrimenkul tarafından geliştirilen proje, lokasyonu, marka karması, modern mimari yaklaşımı ve 3 bin kişiyi ağırlayabilen kafe-restoran alanları ile Anadolu yakasının en prestijli alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyor. 


Buyaka’nın kuruluşundan bu yana hedeflenen rakamları yakaladığına dikkat çeken...