10 / 05 / 2024

lg Antares AVM

lg Antares AVM

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

LG, Emaar AVM'de mağaza açtı!

Yeni mağaza açılışlarını hız kesmeden sürdüren LG, Emaar Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı...

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Porland, Antares ve Armada AVM’de 2 yeni mağaza açtı!

Üretici ve perakendeci kimliği ile dünyanın sayılı porselen markalarından biri olan Porland, Antares ve Armada AVM’de iki yeni mağaza açtı.

Antares AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Antares AVM bayramda açık mı?

Antares AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Antares AVM bayramda açık mı? Antares AVM bayramda kaçta açılacak?

Ankara Antares AVM'nin 7. yılı kutlandı!

Antares Alışveriş ve Yaşam Merkezi, kuruluşunun 7. ziyaretçiler ve kiracılarla birlikte pasta keserek kutladı. Eylül ayında bünyesine kattığı ulusal ve uluslararası yeni markalarla büyümeye devam ediyor.

Baydöner, Ankara'daki 5.restoranını açtı!

YURTİÇİ ve Yurtdışındaki Yatırımlarına Hız Kesmeden Devam Eden dünya çapında bir marka olma yolunda ilerleyen Baydöner, Ankara'daki 5., Türkiye'deki 85. Restoranını Ankara Antares AVM'de Açtı.

Baydöner Ankara'daki 5. restoranını açtı!

Baydöner, Türkiye’deki şık restoranlarına da yenilerini eklemeye devam ediyor. Dün Antares AVM’de Ankara’daki 5. Restoranını açan Baydöner İskender, yepyeni mağaza konseptiyle iskender lezzetini daha da keyifli bir hale getiriyor.

İşte dünyanın en büyük AVM'leri!

Son günlerde AVM'lerin pazar günü kapalı olacağı tartışması gündemin ilk sıralarında yer aldı. Türkiye son yıllarda deyim yerindeyse bir 'AVM çılgınlığı' yaşıyor. Alışveriş merkezlerimiz artık dünyanın en büyük AVM'leri arasında gösteriliyor.

İşte dünyanın en büyük 20 AVM'si!

Türkiye son yıllarda deyim yerindeyse bir 'AVM çılgınlığı' yaşıyor. Alışveriş merkezlerimiz artık dünyanın en büyük AVM'leri arasında gösteriliyor. Dünya'nın en büyük 20 Alışveriş Merkezi arasında Türkiye'den tek bir AVM yer alıyor...

Ninova Park AVM'de LG mağazası Türkiye satış birincisi oldu!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Ninova Park bünyesinde bulunan LG mağazası medya ürünleri satış birinciliği ödülü kazandı. LG shop mağazası Ninova Park‘ta sadece 8 aydır açık...

Aker, Ankara'daki ikinci mağazasını Antares AVM'de açıyor!

Aker, mağazalaşma atağını devam ettiriyor. Eşarp, şal, çanta ve hazır giyim ürünleriyle büyük beğeni toplayan Aker Ankara'daki ikinci mağazasını bugün Antares AVM ' de açıyor...

LG ve Disney'in düzenlediği aktiviteler Cevahir AVM'de!

17-18-19 Mayıs tarihleri arasında LG ve Disney işbirliğiyle İstanbul Cevahir AVM’de gerçekleşecek olan “LG ile Iron Man Ol” aktivitesinde ziyaretçiler kendilerini Iron Man’e dönüştürecek...

lg Antares AVM Haberi

lg Antares AVM

Türkiye yatırımlarını son sürat sürdüren ve tüketicilerin ileri teknoloji LG ürünlerine daha kolay ulaşabilmesi için mağaza üstüne mağaza açarak dikkatleri üzerine çeken LG Electronics, Ankara’daki 8. LG Brand Shop’u hizmete açtı.

Yapılan açılışa özel avantajlar ve sürpriz fiyatlar LG’nin son teknoloji ürünlerine sahip olmak isteyen ziyaretçilerini beklediği Antares AVM’de bulunan yeni Evdüz LG Brand Shop’ta LG’nin son teknoloji ile donatılmış beyaz eşya, TV, ses sistemi, hoparlör ve klima sistemlerinin dışında  birbiriyle konuşan cihazlardan uzaktan yönetilebilen beyaz eşyalara, kişisel asistan görevi gören TV’lere kadar yeni nesil teknolojileri de sergileniyor. Tüketiciler LG ThinQ Deneyim Alanı’nda geleceğin yaşamına ışık tutan teknolojileri deneyimleyebiliyor, ürünler hakkında uzmanından, önemli bilgiler...