29 / 04 / 2024

Lider Faktoring

Lider Faktoring

Lider Faktoring A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık teslimi hakkında açıklama yaptı.

Lider Faktoring, Skyland İstanbul'daki ofisleri teslim aldı!

Lider Faktoring, Skyland İstanbul Seyrantepe projesinin B Blok Ofis Kulesinin 34. katındaki 14 ofisi teslim aldı.

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Uzman İnşaat Yapı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Kılıç tarafından kuruldu.

Renault Express Van'ın fiyatları açıklandı! İşlevsel özellikleriyle sektörün lider ticari araçlarından birisi!

Renault Express Van, sektörün lider ticari araçlarından birisi olarak tanıtıldı. İşlevsel özellikleriyle dikkat çeken bu araç için fiyatlar açıklandı. İşte ayrıntılar...

Lider Faktoring A.Ş. Nedim Menda Kimdir? Nedim Menda kaç yaşındadır?

Nedim Menda kimdir? Nedim Menda’nın mesleği nedir? Nedim Menda eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sunan hazır beton sektörünü 2022 yılı özelinde kapsamlı olarak analiz eden “Hazır Beton Sektör Raporu”nu yayımladı. Rapora göre Türkiye hazır beton üretiminde Avrupa’da lider!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lider Yönetim Danışmanlık Ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Duran tarafından kuruldu.

İstanbul'da 2022'de en çok o ilçede konut satıldı! 40 bin konut satışıyla 2023'te de lider olacak!

İstanbul’da en çok konut satışının yapıldığı ilçeler sıralamasında son senelerde zirveye yerleşen Esenyurt'un 2023'te de lider olması bekleniyor. İşte ayrıntılar...

Peugeot, B segment elektrikli satışlarında 2022 yılını Avrupa'da lider tamamladı!

Peugeot tarafından yapılan son dakika açıklamasında şirketin elektrikli B segment satışlarında 2022'yi Avrupa’da lider olarak tamamladığı belirtildi.

Arçelik’te dikkat çeken büyüme! Lider beyaz eşya markası Arçelik, Whirlpool'un Avrupa iştiraklerini bünyesine katıyor

Beyaz eşyada lider markalardan olan Arçelik, büyüme yolculuğunda bir adım daha atıyor. Şirket, dünyanın önde gelen ev aletleri üreticilerinden olan Whirlpool ile Avrupa’daki üretim, satış ve pazarlama iştiraklerini bünyesine katmak üzere anlaşmaya vardı.

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lider Ticaret İnşaat Ve Orman Ürünleri Anonim Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirer tarafından kuruldu.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketlerinin Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik 2022!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketlerinin Muhasebe Uygulamaları ile Finansal Tabloları Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31845 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Türkiye hazır beton üretiminde lider!

Türkiye, hazır beton üretiminde Avrupa'nın lider konumunda bulunuyor. THBB Genel Sekreteri Reşat Sönmez, “Türkiye Hazır beton sektörü, 2020 yılı resmî verilerine göre yıllık 95 milyon metreküpü bulan üretimiyle Avrupa’da birinci sıradadır" dedi.

Lider Faktoring Haberi

Lider Faktoring

Lider Faktoring ile Eryap Mühendislik arasında akdolunan 30 Aralık 2013 tarihli Taşınmaz Satış Vaadi Sözleşmeleri ile Lider Faktoring tarafından satın alınmasına karar verilen İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahahllesi'nde yer alan Skyland İstanbul Seyrantepe projesinde B blok ofis kule 34. katta yer alan 14 adet bağımsız bölümün Lider Faktoring'e teslim edildiği bildirilmişti. 

Söz konusu 14 adet taşınmazın Lider Faktoring'e "Tapu Devir" işlemi gerçekleştirildi ve bugün itibari ile taşınmazlar Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde şirket adına tescil edildi.

Lider Faktoring'in KAP açıklaması:
10.01.2018 tarihli Özel Durum Açıklamamız ile Şirketimiz ile Eryap Mühendislik İnşaat Taah. Tur. San. Ve Tic. A.Ş. arasında akdolunan 30.12.2013 tarihli Taşınmaz Satış Vaadi Sözleşmeleri ile şirketimiz tarafından satın alınmasına karar verilen İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mah., 3 Ada 4...