29 / 04 / 2024

Lider Faktoring, Skyland İstanbul'daki ofislerin tapusunu aldı!

Lider Faktoring, Skyland İstanbul'daki ofislerin tapusunu aldı!

Lider Faktoring A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) maddi duran varlık teslimi hakkında açıklama yaptı.



Lider Faktoring ile Eryap Mühendislik arasında akdolunan 30 Aralık 2013 tarihli Taşınmaz Satış Vaadi Sözleşmeleri ile Lider Faktoring tarafından satın alınmasına karar verilen İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mahahllesi'nde yer alan Skyland İstanbul Seyrantepe projesinde B blok ofis kule 34. katta yer alan 14 adet bağımsız bölümün Lider Faktoring'e teslim edildiği bildirilmişti. 

Söz konusu 14 adet taşınmazın Lider Faktoring'e "Tapu Devir" işlemi gerçekleştirildi ve bugün itibari ile taşınmazlar Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde şirket adına tescil edildi.

Lider Faktoring'in KAP açıklaması:
10.01.2018 tarihli Özel Durum Açıklamamız ile Şirketimiz ile Eryap Mühendislik İnşaat Taah. Tur. San. Ve Tic. A.Ş. arasında akdolunan 30.12.2013 tarihli Taşınmaz Satış Vaadi Sözleşmeleri ile şirketimiz tarafından satın alınmasına karar verilen İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Huzur Mah., 3 Ada 4 pafta, 32 Parselde kayıtlı "Skyland İstanbul Seyrantepe" Projesinde B Blok Ofis Kule 34. Katta yer alan 14 adet bağımsız bölümün şirketimize  teslim edildiği bildirilmişti.

Söz konusu 14 adet taşınmazın şirketimize "Tapu Devir" işlemi gerçekleştirilmiş olup, bu gün itibari ile taşınmazlar Tapu Sicil Müdürlüğü nezdinde şirketimiz adına tescil edilmiştir.

Lider Faktoring, Skyland İstanbul'daki ofisleri teslim aldı!


Geri Dön