04 / 05 / 2024

lik yapı inşaat

lik yapı inşaat

Konut alıcılarına önce iyi bir yaşam alanı ve beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katıldı.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

TOGG'un Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için 1.500 kişi istihdam edilecek!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği belirtildi.

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinde sürpriz ayrılık!

Pasifik İnşaat ile Çiftay'ın Ankara’da yapımı devam eden konut, ofis, AVM, otel, okul ve hastaneden oluşan projedeki ortaklığı sonlandı. Çiftay, 4.2 milyar TL’lik dev inşaat projesinden ayrıldı.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda gençlik merkezi inşaatı başladı!

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi, Namık Kemal Mahallesi'nde gençlik merkezinin inşaatına başladı. AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, yapım çalışmasını inceledi.

Eyyübiye 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi imzasıyla Buhara Mahallesinde inşa ettirilen 15 Temmuz Gençlik Merkezi inşaatı tamamlandı.

Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında son durum!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan ve ilçede önemli projeler arasında yerini alan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Gültepe Gençlik Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Gültepe Mahallesi’nde yapımı devam eden Gençlik Merkezi inşaatında sona geliniyor. Çalışmaları terinde inceleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Genç dostu belediyeyiz” dedi

Konya Çumra Gençlik Merkezi inşaat çalışmaları sürüyor!

Konya’nın Çumra İlçe Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, gençlik merkezi inşaatı çalışmalarını incelemelerde bulundu.

Zonguldak Ereğli Gençlik Merkezi inşaatı başlıyor!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 9 bin 912 metre kare kapalı alana sahip olacak Gençlik Merkezi inşaatına başlanacağını söyledi.

Ödemiş OSB'nin alt yapı inşaatı başlıyor!

Ödemiş ekonomisine büyük katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nin alt yapı inşaatının temel atma töreni Ulaştırma eski Bakanı Binali Yıldırım’ın katılımıyla 21 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

En çok iş ilanı yapı-inşaat sektöründe verildi!

Son 3 ay içinde en çok iş ilanı turizm, eğitim ve yapı-inşaat sektörlerindeki firmalar tarafından verildi. Bazı sektörlerdeki firmaların iş ilanlarında düşüş görülürken tekstil, restoran ve sigorta sektörlerinde artış oldu. İşte 3 ayın istihdam eğilimleri

Arhavi Gençlik Merkezi'nin inşaatı tam gaz!

Spor Genel Müdürlüğü Tesisler Daire Başkanlığı bünyesinde yapılan ihale sonucu başlatılan Arhavi Gençlik Merkezi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Yüklenici firma tarafından başlatılan inşaatta, temel atıldığından bu yana büyük ölçüde ilerleme kaydedildi.

lik yapı inşaat Haberi

lik yapı inşaat

Lik Yapı kurulduğu günden itibaren taahhüt ve çözüm kuruluşu olarak kurumsallaşmış yapısıyla çağdaş teknolojiye egemen, deneyimli, yetişkin insan gücüyle genel müteahhitlik hizmetleri alanında dünya standartlarına uygun kaliteli ve güvenilir hizmet sunmaya devam ediyor.

Lik Yapı inşaat Türkiye'nin değişik illerinde modem mimarinin en güzel örneklerinin sunulduğu siteler, toplu konutlar, fabrikalar ve okullar inşa ederek önemli projelere imza atıyor.


Müşteri memnuniyetini temel alan bir anlayışla, ömek bir kuruluş olan Lik Yapı kaynaklarını verimli kullanmaya yönelik çevreci yatırımlarla da kendini sürekli geliştiren bir firma. Lik Yapı konut alıcılarına başta iyi bir yaşam alanı beraberinde de karlı bir yatırım alternatifi sunuyor. TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına katılan Lik Yapı firma sahibi Mehmet Kurt her lükse, her bütçeye göre müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak daireleri olduğunu ifade...