03 / 05 / 2024

Likya GYM İnşaat iletişim

Likya GYM İnşaat iletişim

Likya GYM İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Aşur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da 4. Levent, Büyükdere Caddesi, Çınar Plaza'da kuruldu.

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Likya Kentsel Yapılar İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Ergün tarafından kuruldu.

Gym İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gym İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdulgani Yetkin tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Likya İç Ve Dış Ticaret İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Likya İç Ve Dış Ticaret İnşaat Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Günay Bıyık, Mücahit  Atakan  ve Yiğit  Boyraz ortaklığında kuruldu. 

Likya Konut Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Likya Konut Proje Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Okan Saylak ve Volkan Bahar tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Likya GYM İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Likya GYM İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Aşur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da 4. Levent, Büyükdere Caddesi, Çınar Plaza'da kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Tufan Likya Park'ın yüzde 50'si satıldı! 69 bin TL'ye!

Tufanlar İnşaat'ın hayata geçirdiği Tufan Likya Park projesinde dairelerin yüzde 50'si satıldı. Projede ev fiyatları 69 bin liradan başlıyor

Hazır betoncular inşaat sektörünün yükselişinden faydalanıyor!

İnşaat sektörünün ivme kazanması ile birlikte, bu çıkışı fırsata çevirmeye kalkışan Marmara Bölgesi hazır beton üreticilerinin birlikte fiyat belirlemeleri başta TOKİ olmak üzere inşaat firmalannı çılgına çevirmiş durumda.

Benlitaş İnşaat'ın şikayetinin reddine karar verildi!

Benlitaş İnşaat Nakliyat Hafriyat Konkasör İşletme ve Ticaret Limited şžirketi'nin fahiş fiyatlarla agrega sattığı iddiası üzerine yapılan inceleme sonucunda da soruşturma açılmasına gerek olmadığına karar verildi

Kırklareli Lüleburgaz çarşı'sının inşaat sözleşmesi imzalandı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) ihaleye çıkardığı Kırklareli Lüleburgaz çarşı İnşaatı İle Altyapı ve çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin sözleşmesi Mehmet Cihangir Yücel İnşaat Yüksek Mühendisi ile imzalandı

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 projesinde 250 bin TL'ye 2+1!

Gül İnşaat'ın Vista Residence 4 adlı projesinde 2+1'ler 250 bin TL ila 285 bin TL'ye; 3+1'ler ise 300 bin TL ila 395 bin TL'ye satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Likya GYM İnşaat iletişim Haberi

Likya GYM İnşaat iletişim

Likya GYM İnşaat Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Aşur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Kasım'da kuruldu. 


Likya GYM İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket,gayrimenkullere, gayri­menkul projelerine, gayrimenkule dayalı haklara yatırım yapmak, be­lirli projeleri gerçekleştirmek ve her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, satmak, amacıyla kurulmuştur. Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuunu gerçekleştirebilmek için; 1- Şirket arsa, arazi, ofis, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, has­tane, otel ticari depolar, ticari parklar ve buna benzer gayrimenkul mallar ile yurt dışındaki gayri­menkulleri satın alabilir ve sata­bilir, kiralayabilir, kiraya verebilir, rehin alabilir, tesis edilmiş olan re­hinleri kaldırabilir, ipotek alabilir, tesis edilmiş ipotekleri kaldırabilir, irtifak, intifa, kât ittifakı, kat mülkiyeti, üst hakkı,...